Oglas
· · Komentari: 0
LJUBAVNICI

ČUVENA AFERA: Lepa Rebeka je 2003. godine pokušala da RAZORI BRAK Dejvida i Viktorije Bekam, a ovo kako izgleda danas (FOTO)

ONA je postala poznato ime 2003. godine kada je izjavila da je imala aferu sa oženjenim fudbalerom Dejvidom Bekamom, ali ovih dana Rebeka Lus je zaista van radara.

1643218148_pjimage--21-.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Bivša slavna stanovnica ljubavnog ostrva, neprepoznatljiva je jer sada živi sasvim drugačijim životom u norveškoj divljini kao učiteljica joge.

Životni preokret

Sada 40-godišnja Rebeka – za koju se pričalo da je zaradila milion funti od svojih 15 minuta slave – zamenila je bikinije i kratke haljine za planinarske čizme i vunene kape, nakon što je napustila London i pobegla u skandinavsku divljinu.

Pročitajte još: FATALNA LEPOTICA: Lepu Srpkinju obožavali Keri Grant i Ivo Andrić, a imala je život iz romana

Rebeka je radila kao personalni asistent za Bekamove kada je Dejvid igrao za Real Madrid 2003. godine i tvrdila je da je imala groznu četvoromesečnu aferu sa fudbalerom. Bekamovi su negirali optužbe, a tvrdnje nikada nisu potvrđene. Govoreći o svom novom životu, ona je ranije rekla za The Sun: „Sada provodim vreme vežbajući jogu, trčanje, vožnju biciklom i planinarenje i tražeći divlju hranu za svoja dva sinčića. Život je veoma drugačiji.“

Rebeka je napustila London 2008. godine kada je neočekivano zatrudnela sa norveškim doktorom Svenom (44), kojeg je upoznala u rijalitiju "71 stepen severno". Radio je kao lekar iza scene.

Živela je u Londonu od svoje 19. godine i volela je to - ali se preselila u Skandinaviju da odgaja sina sa svojim partnerom. Par, koji se venčao na skromnoj ceremoniji 2012, kupio je staru seosku kuću u malom zaseoku Hemsedal u norveškim planinama gde i sada žive sa svoja dva sina, Magnusom (12) i Liamom (8).

NJihova porodična kuća u okrugu Buskerud, na jugu Norveške, udaljena je tri sata od aerodroma i dva sata vožnje do najbliže bolnice. Sada provodi vreme vežbajući Aštanga jogu, trčeći kroz planine, pišući svoj velnes blog i šetajući svoje pse po brdima.
 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas