Oglas
· · Komentari: 0

OD NJIH SKLANJAJTE PRAŠINU, PAUKOVE I GALEBOVE: Ovo su najbizarnije fobije poznatih ličnosti

Nećete verovati čega se ove poznate ličnosti plaše

1712925443_Rijana-Kajli-i-Mregan-Fox-Profimedija.jpg
Photo: Profimedia
Oglas

Ukoliko mislite da poznati nemaju strahove i da žive životom u kom nema stresa, to nije tačno. Baš kao što se svako od nas nečeg boji fobije nisu zaobišle ni mnoge poznate ličnosti. Za neke ćete pomisliti da izmnišljaju da bi bili u centru pažnje ili da su razmaženi ali oni se zapravo plaše. Ovo su stvari od kojih se poznate ličnosti užasavaju: 

Rijana

Rijana je je odrasla okružena vodom ali da li ste znali da se ona boji ribe? Rekla je jednom prilikom da se užasno plaši svih morskih stvorenja pa čak i najmanjih ribica. Jednom dok je plivala na Barbadosu videla je male ribice oko svojih nogu i doživela je panični napad. Morali su da je iznesu iz vode. 

Kloji Kardašijan 

Rijaliti zvezda je jednom prilikom izjavila da ima strah od pupka. Jenom je rekla kako mrzi pupke i ne želi da neko dira njen. Izjavila je: 

-Nemojte dirati moj i ja neću dirati vaš.-rekle je Kloji 

Kada je pod tušem ona nosi rukavice i vrišti svaki put dok pere svoj pupak. 

Džoni Dep 

Džoni Dep se plaši klovnova. "Postoji nešto što ne štima kod njihovog obojenog lica i lažnog osmeha. Čini mi se da iz njih vreba tama, potencialno zlo" rekao je Džoni Dep

Megan Fox

Ova lepotica ima fobiju od papira i ježi se kada ga dodiruje. Kada treba da nauči neki scenario i da pročita nešto, kako sama priznaje, dok okreće stranice mora da ima kofu vode pored sebe da umače prste.

Dejvid Bekam 

Dejvid Bekam je prava picajzla i uvek pazi na svoj izgled a uzrok tome je ataksofobija koja predstavlja strah od neurednosti. Kako sam prizna on prosto poludi kada mu stvari nisu poređane po boji i veličini 

Kajli Džener 

Kajli Džener se plaši prašine. Nećete uhvatiti mladu milijarderku blizu čaše koja nije besprekorno sveže oprana. Ona je rekla da se jako boji da ne popije prašinu iz čaše, da ne uđe u njen organizam ta prašinica. Ni ona sama ne zna kako to da objasni. 

Džastin Timberlajk

Džastin Timberlajk se plaši paukova. Ovaj strah je uobičajen ali Džastin Timberlajk se toliko plaši paukova da se jednom zaledio kada ga je video u hotelskoj sobi pa je tražio od osoblja hotela da ga ubiju za njega.

Adel 

Adel se plaši galebova. Ova fobija je počela kada je imala devet godina i kada je jela sladoled  galeb je doleteo i uzeo joj poslasticu iz ruke. Ona od tada prezire galebove. 

Bonus video: 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas