Oglas
· · Komentari: 0

Sahrana SINA Mirka Kodića: Potresne scene na Lešću - otac i majka slomljeni od bola

Aleksandar Kodić ispraćen na večni počinak

1698842471_Foto-Novosti-Printscreen-Youtube-Grand-Online.jpg
Foto: Novosti, Printscreen/ YouTube - Grand Online
Oglas

Sin poznatog harmonikaša Mirka Kodića iznenada je preminuo u snu 28. oktobra. Sahrana se održava na groblju Lešće.

Brojni prijatelji i porodica su došli da se oproste od Aleksandra. Mirkove kolege su takođe ispratile njegovog sina na večni počinak. Među prvima od kolega harmonikaša stigli su Zorica Brunclik i Miroljub Aranđelović Kemiš, tu je došao i Era Ojdanić, koji sve vreme briše suze, a pevačici Zorici Brunclik je od tuge skoro pozlilo, pa je zamolila za vodu, piše "Kurir".

Kum Dragan Kojić Keba stigao je na sahranu zajedno sa suprugom Oljom i sinom Igorom, prenosi "Kurir". 

Porodica Šaulić, Gordana sa ćerkom Sanelom i zetom Batom u tišini se pojavila ispred kapele. 

Aleksandrova majka se od sina oprostila rečima koje kidaju dušu.

- Živote majkin, sve majkino na svetu, dušo moja! LJubila majka sina svog jedinog! Zašto me, sine, ostavi, rekao si da nikada nećeš! Šta će pusta majka bez tebe, za tebe je majka živela! Niko mi nije javio da dragi Bog ima neki plan za tebe... Samo On zna zašto mi te je uzeo, trebaju mu samo čiste duše! Do sada te je majka čuvala i pazila, a od sada neka te anđeli čuvaju. LJubi majka - stoji u čitulji koju je napisala Jasna.

Foto: Novosti

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas