Oglas
· · Komentari: 0

"Bio je dečko ZMAJ": Najbolji prijatelj pokojnog Aleksandra progovorio kroz suze

Sahrana sina poznatog harmonikaša Mirka Kodića održava se na Lešću

1698845808_Foto-Ataimages.rs-novosti.jpg
Foto: Ataimages.rs, Novosti
Oglas

Nikola, najbolji drug pokojnog Aleksandra Kodića bio je sestrić pevača Ere Ojdanića, koji je zajedno sa ujakom došao da na večni počinak isprati prijatelja.

- Bio je dečko zmaj! Svima je hteo da učini i pomogne. Trebalo je da dođe na posao u 11, ali je nađen mrtav - rekao je za "Kurir" kroz suze Aleksandrov najbolji prijatelj.

- Rekao sam mu: "Što bre kasniš stalno, proći će zivot. Tako mu je i prošao.

Podsetimo, Aleksandar je preminuo 29. oktobra u svom domu u 30 godini.

Mirko Kodić sina Aleksandra dobio je u prvom braku. Kodićev sin svojevremeno je bio zaposlen kao barmen u jednom restoranu na Vračaru, koji se nalazi u blizini Hrama Svetog Save i u vlasništvu je proslavljenog srpskog košarkaša Dejana Bodiroge.

Pred kapelu su došli Vera Matović, Aleksandar Ilić i Biljana Jevtić sa sinom. Šabanova udovica ne prestaje da plače. Zorici Brunclik je skoro pozlilo od tuge i bola, tražila je vodu.

Kum Dragan Kojić Keba stigao je na sahranu zajedno sa suprugom Oljom i sinom Igorom. Stigli su Šeki Turković, Milena Plavšić, Nada Topčagić...

Acko Nezirović, Hasan Duduć, Goca Božinovska, kao i Zlata Petrović došli da isprate sina Mirka Kodića na večni počinak. U tišini, bez reči su stali u red kako bi izjavili saučešće roditeljima.

Podsetimo, Aleksandar je preminuo 29. oktobra u svom domu u 30 godini.

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas