Oglas
· · Komentari: 0

Astrološka predviđanja za naredni period prema PODZNAKU: Pripremite se za neočekivano

I podznak je veoma bitan

1670425713_shutterstock_2044434599.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

Astrološki hod kroz podznake ukazuje nam na to šta vas očekuje u narednom periodu. Pripremite se na neočekivano.

Ako ste u podznaku Ovan 

Poslednji direktan hod Saturna kroz znak Vodolije doneće raščišćavanje situacije na polju prijateljstva, ali i timova u kojima radite. Moraju da se postave jasna pravila, a neka prijateljstva ih neće preživeti zato što su u pitanju odnosi koji su iscrpili svrhu. Za Ovnove sledi i suočavanje s realnošću, ali i ograničenjima koja su nametnuta kroz određene planove. Tokom tog tranzita postaće vam jasno ko je zaista uz vas bez obzira na težinu situacije u kojoj se nalazite.

Ako ste u podznaku Bik 

Bićete pozvani da dovršite sve ono što niste na polju karijere i statusnih pitanja. Bikovi koji već dugo odlažu stupanje u brak sada će morati jasno da se izjasne, dok oni koji su u braku, ali odbijaju da rešavaju probleme, mogu ostati sami. Kada je u pitanju posao, vreme je da preuzmete veću odgovornost za ono što radite i konačno odustanete od stvari koje su davno prevaziđene. Bilo da je reč o trenutnim pozicijama ili radnom mestu koje vas više ne zadovoljava, vreme je da krenete dalje.

Ako ste u podznaku Blizanac

Imali ste priliku da za vreme Saturnovog retrogradnog hoda preispitate duhovna načela na kojima zasnivati život. Sada je vreme da sve što više ne odgovara suštinskim duhovnim potrebama odstranite iz života. Za one Blizance koji i dalje studiraju vreme je da nastave tamo gde su stali i završe započeto. Moguće je da ćete u ovom periodu poći na duže putovanje koje ste odlagali ili su postojale neke prepreke zbog kojih ono nije moglo biti realizovano.

Ako ste u podznaku Rak 

Direktan hod Saturna uticaće tako da ćete morati da dovršite unutrašnje transformacije na lakši ili teži način. Promene su nužne i u ovom trenutku mogu delovati naročito neprijatno i teško, ali osećate da nemate izbora. Ako imate nerešeno pitanje nasledstva, sada je pravi trenutak da se pozabavite time. Ukoliko ste planirali da otplatite kredit ili pozajmicu, sada se može postaviti pitanje vraćanja dugova zbog nekih okolnosti koje ne dozvoljavaju fleksibilan pristup.

Pročitajte još: MERKUR U JARCU: Turbulentan period za mnoge, a evo koji znakovi trebaju da se pripreme na promene i haos

Ako ste u podznaju Lav 

Na polju partnerskih odnosa biće burno. Stvari su se malo primirile za vreme retrogradnog Saturnovog hoda, ali sada stari problemi iskrsavaju u novom ruhu. Ili ćete rešavati sporna pitanja ili će sudija svirati kraj. Ovo važi kako za emotivna tako i za poslovna partnerstva, pa ćete imati osećaj da čak i tamo gde sve funkcioniše dobro odnosi moraju biti preformulisani na jedan novi način. Neće vam biti lako, ali ako mislite da nešto vredi truda, radite na tome. Ono što ne vredi otići će samo.

Ako ste u podznaku Devica

Moraćete svakodnevno funkcionisanje da podredite jednoj strogoj disciplini ako želite da položite ispit koji Saturn stavlja pred vas. Ovo pravilo važi i kada je u pitanju posao, pa bi bilo dobro da vam upravo to bude okupacija u narednim danima i da ste u potpunosti posvećeni poslovnim obavezama. Što manje hedonizma i vojnički pristup važi za vas sve do početka marta, kada Saturn prelazi u polje partnerskih odnosa i pomera težište u drugu životnu sferu.

Ako ste u podznaku Vaga

Bavićete se nerazrešenim emotivnim odnosima, gde ćete morati da zauzmete prilično čvrst stav i jasne granice jer je to upravo ono što Saturn zahteva od vas. Samo ovaj put budite dosledni i nemojte se prilagođavati partnerovim željama i potrebama nauštrb potreba koje potiskujete već dugo. Sada je vreme da postavite jasne granice partneru, gde mora da se zaustavi i prepozna da ne može dalje. Otvaraju se i pitanja u vezi s decom, koja će se takođe rešavati tokom ovog tranzita.

Ako ste u podznaku Škorpija

Predstoji vam malo teže duševno razdoblje. Periodično vam se može javljati osećaj teskobe iz naizgled apstraktnih razloga u vezi s nekim događajima iz prošlosti i tiču se jednog roditelja. Ako budete imali dovoljno hrabrosti, možete upravo tokom ovog poslednjeg direktnog hoda Saturna kroz znak Vodolije da razrešite neke duboke unutrašnje konflikte koji potiču iz nerazrešenih odnosa s roditeljima. Može se postaviti i pitanje nekretnine u kojoj živite i koja iz nekog razloga može biti ugrožena.

Ako ste u podznaku Strelac 

Morate razrešiti odnose s braćom i sestrama ili bliskim prijateljima i rođacima, posebno ako osećate da vam na neki način ugrožavaju slobodu. Postoje neki razgovori koji moraju biti obavljeni do marta. U suprotnom, rizikujete da zauvek izgubite nekoga ko vam je veoma važan. Kada je reč o poslu, i kratkoročne poslove morate da planirate s mnogo ozbiljnosti, obraćajući pažnju na detalje. Budite oprezni u saobraćaju, naročito na auto-putu, pošto su mogući incidenti.

Ako ste u podznaku Jarac 

Direktan hod Saturna naročito će uticati na finansije. Neki Jarčevi će biti nagrađeni za minuli rad i osetiće sve benefite ranijih zalaganja, dok će drugi koji su bili malo više zaneti uspehom i ponašali se arogantno sada biti prinuđeni da slete na zemlju i suoče se s realnošću, a koja nije ni najmanje ružičasta. Realna očekivanja i ciljevi su ono čega se treba pridržavati, bez megalomanskih planova u ovom trenutku. Takođe, potrebno je da se vratite osnovnim vrednostima, koje kao da ste pomalo zaboravili.

Ako ste u podznaku Vodolija

Bićete okrenuti sebi i promenama koje su nužne u narednim mesecima. Pristup životu postao je mnogo ozbiljniji u prethodnom periodu i tranzit Saturna kroz prvo polje donosi zrelost i veću životnu mudrost. Sada je potrebno da razrešite sa sobom ono što je preostalo da biste u potpunosti prošli Saturnovu lekciju. Da bi proces učenja bio potpun, morate biti strogi prema sebi i dovršiti ono što ste započeli ulaskom Saturna u Vodoliju.

Pročitajte još: Tri HOROSKOPSKA ZNAKA koja ne pokazuju emocije: Smatra se da imaju LEDENO SRCE

Ako ste u podznaku Riba 

Na neki način prolazite kroz fazu pročišćenja i do proleća vas prati osećaj kao da niste centrirani i lutate bez nekog jasnog cilja. Ono što vam nedostaje jeste postojanje jasnih granica i previše oslanjanja na intuiciju umesto na neke opipljive dokaze. To je najizraženije upravo tokom direktnog hoda Saturna. Otvara vam se mogućnost da preispitate i shvatite najdublje želje i potrebe, što može da bude veoma važno za vas u procesu rada na sebi i postizanja vidljivih rezultata.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas