· · Komentari: 0
ASTRO

Dnevni HOROSKOP za 11. jul 2021. godine: Ovnove čeka ozbiljan razgovor, a Škorpijama se smeši potpisivanje ugovora!

Bikovi neće uspeti da iskomuniciraju ideju i bolje je da povuku ručnu, poručuje današnji horoskop.

1625645590_scorpio-2689945_1920.jpg
FOTO: Piksabej

OVAN

Niste dobili očekivani odgovor u vezi posla koji vas je jako zaintrigirao. Ipak, današnji horoskop poručuje da ne treba da očajavate, jer vas očekujte novost koja će podgrejati nadu da nije sve gotovo. Pred vama je ozbiljan razgovor i najbolje je da se na vreme temeljno pripremite.

BIK

Tenzira vas mešanje jednog člana porodice u vaše odluke. Obrazlažući svoje sjajne ideje, ambiciozno započinjete razgovor koji se, potom, završava katastrofalno. Vaše verbalne veštine danas nisu na zavidnom nivou, povucite se.

BLIZANCI

Puni ste razumevanja za druge ljude, ipak, pripazite jer vam slede izazovne ponude kojima vam neko obećava veliki finansijski dobitak. Horoskop za danas poručuje da budete obazrivi s novcem, jer ako se zaletite kocka će pasti upravo na onu stranu na kojoj je najmanje očekujete. 

RAK

Ukoliko se nađete u prilici da potpišete neka dokumenta, budite oprezni jer vam se može potkrasti greška koju kasnije nećete moći da ispravite. Vaše promenljivo raspoloženje može zbuniti partnera i navesti ga da pomisli da ga više ne volite. Današnji horoskop vam poručuje da obratite pažnju na partnera i njegova osećanja, da ne bi bilo kasno kada shvatite šta mu se mota po glavi.

Pročitajte još: Zašto se razvode horoskopski znakovi? Devica traži čist račun, Ovan poštovanje, a jedan znak je VOJNIK u braku

LAV

Intrigira vas neko nov i trenutno pokušavate da se usredsredite na to. Ne zalećite se u nove ljubavne avanture naročito ako još uvek niste raščistili s nekim iz prošlosti. Uspomene koje vas muče, mogu postati nepremostiva prepreka za novu romansu.

DEVICA

Konačno biste mogli da donesete odluku koju tako dugo odlažete. Kada jednom prelomite i pobedite sebe i svoju neodlučnost, shvatićete koliko lepote ima u preuzimanju odgovornosti. Na taj način darujete slobodu, kako sebi tako i partneru. 

VAGA

Maštoviti ste, svestrani i puni ideja pa su velike šanse da ćete to dobro unovčiti. Međutim, da biste ostvarili neke veće ciljeve moraćete nešto žrtvovati, a to je najverovatnije nešto što je vezano za vaš privatni i ljubavni život. 

ŠKORPIJA

Možete računati na podršku prijatelja jer ste u proteklom periodu svojim zalaganjem i požrtvovanošću to zaslužili kod njih. Današnji horoskop najavljuje potpisivanje važnog ugovora kojim će vaša profesionalna karijera krenuti drugim smerom.

Pročitajte još: Ovi znakovi prema HOROSKOPU su operisani od emocija!

STRELAC

Veza koju ste držali u tajnosti preti da postane javna. Partner vas više voli nego vi njega, ali vi ne uživate u tome. NJegova očekivanja za vas postaju veliko opterećenje, pa će vam sve ovo biti jak razlog da ozbiljno razmislite o raskidu. 

JARAC

Težite ka slobodi, međutim, bolje je da se suzdržite jer nije povoljan period za pobunu. Disciplinovano i na vreme obavljajte sve radne zadatke, jedino ćete na taj način izbeći napete aspekte koji vam mogu zakomplikovati finansijsku situaciju. Poslušajte današnji horoskop i posvetite se poslu i razmislite o taktikama za štednju novca.

VODOLIJA

Na pomolu je finansijski dobitak koji će ublažiti napetost koja vas, već neko vreme, muči. Ne zatrpavajte se novim obavezama već dan provedite sa minimalnim poslovnim aktivnostima. Horoskop za danas poručuje da odložite sve što niste u obavezi danas da završite.  

RIBE

Imate puno planova i očekujete ubrzo da pokrenete neki od njih. Na žalost, danas vam ne sleduju krupniji pomaci osim što će vas nekoliko tuđih iskustava navesti da razmislite da li je put koji ste smislili najpovoljniji za vas.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.