Oglas
· · Komentari: 0

Dnevni horoskop za nedelju 21. april 2024. godine: Bikove očekuju novčani dobici, a Lavove zanimljiv susret

Evo šta su vam zvezde pripremile za poslednji dan u nedelji

1713680932_Foto-Shutterstock-horosko-danas.jpg
Foto: Shutterstok
Oglas

Uvek pročitajte horoskop i za vaš znak i za vaš podznak, kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem ličnom horoskopu), kako biste dobili kompletnu astrološku sliku o uticaju planeta na vaš zodijački znak.

OVAN (21. 3 - 20. 4)

Dugogočekivan aspekt, konjunkcija Jupitera i Urana, planeta putovanja, obrazovanja i budućnosti, u astrološkoj kući posla i ljubavi, donosi vam dobitke preko putovanja, obrazovanja, IT sektora, medija, interneta, avijacije, organske poljoprivrede.

BIK (21. 4 - 21. 5)

Jupiter i Uran u vašem znaku danas se nalaze na istom stepenu - aspekt koji se dešava jednom u životu a može da vam donese iznenadno napredovanje na poslu, kao i neočekivane novčane dobitke preko kontakata sa strancima.

BLIZANCI (22. 5 - 21. 6)

Ulazite u period priprema za realizaciju velikih planova u narednih godinu dana. Egzaktna konjunkcija Jupitera i Urana u Biku (obe planete na istom stepenu) koja se dešava jednom u životu, donosi vam podršku moćnih osoba.

RAK (22. 6 - 22. 7)

Jupiter i Uran danas se nalaze na istom stepenu Bika, znaka u koji "pada" vaša astrološka kuća neočekivanih situacija, zbog čega vam se mogu ukazati iznenadne šanse za zaradu preko prijatelja, stranaca i velikih organizacija.

LAV (23. 7 - 22. 8)

Konjunkcija Jupitera i Urana, vladalaca vaše kreativnosti i partnerskih odnosa, stavlja akcenat na karijeru u kojoj će biti raznih preokreta, ali i na ljubavni život. Očekuje vas susret sa harizmatičnom osobom koja živi u inostranstvu.

DEVICA (23. 8 - 22. 9)

Konjunkcija Jupitera i Urana, koja se dešava jednom u životu, slobodnim Devicama može doneti donosi poznanstvo sa harizmatičnom osobom na putu ili predavanju. Dobijate ponudu za saradnju sa osobama koje žive u inostranstvu.

VAGA (23. 9 - 22. 10)

Konjunkcija Jupitera i Urana, planeta prosperiteta i kontakata sa strancima u osmom astrološkom polju donosi vam neočekivano uvećanje prihoda. LJubomorne scene sa ljubavnim partnerom. Moguć hormonski disbalans.

ŠKORPIJA (23. 10 - 22. 11)

Egzaktna konjunkcija Jupitera i Urana u vašem sedmom astrološkom polju, koja se dešava jednom u životu, donosi vam promene na emotivnom planu. Moguć ulazak u brak ili početak zajedničkog života sa emotivnim partnerom.

STRELAC (23.11 - 21. 12)

Vaš vladalac Jupiter na istom stepenu sa Uranom u Biku, znaku u koji "pada" astrološka kuća posla i zdravlja, najavljuje mogućnost promena na radnom mestu ali i zarade preko uslužnih delatnosti i nekretnina. Podložnost povredama.

JARAC (22. 12 - 20. 1)

Jedan od vaših vladalaca, Uran ,danas obrazuje egzaktnu konjunkciju sa Jupiterom u astrološkom polju kreativnosti i ljubavi, pa će vaši talenti mogu doći do punog izražaja. Moguć romantičan susret sa harizamtičnom osobom.

VODOLIJA (21. 1 - 19. 2)

Konjunkcija vašeg vladaoca Urana i Jupitera, planeta više sile i kontakata sa strancima, u astrološkoj kući privatnog života, koja se dešava jednom u životu, donosi vam neočekivane promene u domu i privatnom biznisz. Oprez za volanom.

RIBE (20. 2 - 20. 3)

Konjunkcija vašeg vladaoca Jupitera i Urana, planeta prosperiteta i novih tehnologija u trećoj astrološkoj kući, donosi iznenadnu ponudu za nov poslovni projekat. A Amorova strela može da vas pogodi na putu ili predavanju.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas