Oglas
· · Komentari: 0

DNEVNI HOROSKOP ZA NEDELJU 10. MART: Ovan ambiciozan, Devici stiže novac, Ribe se zaljubljuju u nekog sa posla

Saznajte šta vam mlad Mesec u Ribama, koji se dešava jednom godišnje, ove godine donosi na poslu, u ljubavi, na zdravstvenom planu, u domu i porodici..

1710062865_dyfju.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

Uvek pročitajte horoskop i za vaš znak i za vaš podznak, kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem ličnom horoskopu), kako biste dobili kompletnu astrološku sliku o uticaju planeta na vaš zodijački znak.

OVAN (21. 3 - 20. 4)

Mlad Mesec u 12. astrološkom polju, jednom godišnje, ove godine pravi dobar aspekt sa vašim vladaocem Marsom, što vam donosi priliv energije i podstiče vašu ambiciju, naročito ako se bavite privatnim biznisom, medicinom, farmacijom, naukom.

BIK (21. 4 - 21. 5)

Mlad Mesec, jednom godišnje, u 11. astrološkoj kući, ove godine dobro aspektovan sa vašim vladaocem Venerom, donosi vam nov posao i novu ljubav, a ulazak Merkura u Ovna, originalne ideje i kontakte sa strancima iz nemačkog jezičkog područja.

BLIZANCI (22. 5 - 21. 6)

Mlad Mesec u Ribama, jednom godišnje u astrološkom polju karijere, ove godine podstiče na akciju majske Blizance. Novac stiže preko saradnje sa ženama. Vaš vladalac Merkur ulazi u Ovna, donoseći vam kontakte sa strancima. LJubav preko "neta".

RAK (22. 6 - 22. 7)

Dobri aspekti ovogodišnjeg mladog Meseca u Ribama, znaka u koji "pada" deveta astrološka kuća, muškim Rakovima donose naklonost žena i uvećanje prihoda preko osoba koje žive u inostranstvu. Junskim Rakovima se smeši nova ljubav.

LAV (23. 7 - 22. 8)

Mlad Mesec u Ribama donosi vam novac i originalne ideje, ako se bavite rizičnim ili zanimanjem koje podrazumeva rukovanje novcem. Oslonite se na svoju intuiciju. Ulazak Merkura u Ovna, najavljuje odlazak na kraći put ili kontakte sa strancima.

DEVICA (23. 8 - 22. 9)

Ovogodišnji mlad Mesec, vladalac vaših planova, u Ribama, donosi vam uvećanje prihoda preko putovanja i obrazovanja. Ulazak vašeg vladaoca Merkura u Ovna, posle godinu dana, donosi novac preko kontakata sa strancima i uslužnih delatnosti.

VAGA (23. 9 - 22. 10)

Mlad Mesec, vladalac vaše karijere, jednom godišnje u Ribama, ove godine pravi sekstil sa vašim vladaocem Venerom, donoseći vam uvećanje prihoda preko honorarnog angažmana. Merkur ulazi u znak Ovna, što slobodnim Vagama može doneti novu ljubav.

ŠKORPIJA (23. 10 - 22. 11)

Mlad Mesec u astrološkom polju ljubavi i kreativnosti, dobro aspektovan sa vašim vladaocem Marsom i Venerom, povoljno utiče na vaš emotivni život i donosi uspeh umetnicima i sportistima. Ulazak Merkura u Ovna, najavljuje nov angažman sa strancima.

STRELAC (23.11 - 21. 12)

Mlad Mesec u Ribama donosi vam mogućnost selidbe ili sređivanja stambenog prostora. Ulazak Merkura, koji upravlja vašim odnosima sa partnerom, u Ovna, nagoveštava susret sa mlađom osobom u pozorištu, na koncertu, sportskoj tribini.

JARAC (22. 12 - 20. 1)

Mlad Mesec u Ribama, jednom godišnje, ove godine donosi vam iznenadni odlazak na kraći put u inostranstvo. Sekstil sa vašim suvladaocem Uranom, nagoveštava novu ljubav, a ulazak Merkura u Ovna, uvećanje prihoda preko porodičnog ili privatnog biznisa.

VODOLIJA (21. 1 - 19. 2)

Mlad Mesec u Ribama, ove godine pravi sjajan aspekt sa vašim vladaocem Uranom, donoseći vam genijalne ideje i novac preko nekretnina i trgovine prehrambenim proizvodima. Ulazak Merkura u Ovna najavljuje odlazak na kraći put i kontakte sa strancima.

RIBE (20. 2 - 20. 3)

Mlad Mesec u vašem znaku, jednom godišnje, ove godine pravi dobar aspekt sa vašim vladaocem Neptunom, donoseći inspiraciju umetnicima i motivaciju sportistima. Merkur ulazi u vaše polje novca ali i ljubavi, što nagoveštava zaljubljivanje preko posla.

 

BONUS VIDEO:

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas