Oglas
· · Komentari: 0
astro

DNEVNI HOROSKOP ZA PONEDELJAK, 20. NOVEMBAR: Bliznaci obratite pažnju na osobu koja vam se udvara, Vodolije izbegavajte rasprave

Saznajte šta vas čeka na poslu, u ljubavi, kako vas služi zdravlje...

1700468073_shutterstock_2271656213.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

OVAN (21. 3 - 20. 4)

Mesec, kao i svakog meseca, prelazi preko Saturna u Ribama, ali ovaj put pravi loš aspekt s vašim vladaocem Marsom, što vas dodatno iscrpljuje. Neko iz vaše prošlosti, ima želju da obnovi komunikaciju, a možda i vezu sa vama. Osetljiva stopala.

BIK (21. 4 - 21. 5)

Mesec blizu Saturna u 11. astrološkoj kući, obrazuje napet aspekt sa Marsom, zbog čega morate da povedete računa o finansijama i da izbegavate rizične investicije. Susret sa osobom koja stiže iz inostranstva ili tamo živi. Osetljiva koža.

BLIZANCI (22.5 - 21.6)

Aspekti Meseca, blizu Saturna, u astrološkom polju karijere, podsećaju vas da je vreme da preduzmete nešto kako biste sebi obezbedili bolju poziciju na poslu. Udvara vam se zauzeta osoba koju poznajete preko poslovnih kontakata. Podložnost povredama.

RAK (22.6 - 22.7)

Vaš vladalac, Mesec, blizu Saturna u devetoj astrološkoj kući, obrazuje naporan aspekt sa Venerom u Vagi, donoseći vam probleme u ljubavi. Budite oprezniji prilikom dogovora o saradnji sa strancima, pravnicima, advokatima. Pazite se u saobraćaju.

LAV (23.7 - 22.8)

Mesec u konjunkciji sa Saturnom, danas je pod negativnim uticajem Marsa, vladaoca vaše privatnosti, što vam donosi rasprave u domu i vanredne troškove. Dobar aspekt sa Neptunom donosi vam zaradu preko paralelnih ili honorarnih poslova.

DEVICA (23.8 - 22.9)

Sa Mesecom blizu Saturna u sedmoj astrološkoj kući, moraćete da nađete kompromisno rešenje u odnosu sa ljubavnim, ali i poslovnim partnerom. Napet aspekt vašeg vladaoca Merkura sa Jupiterom, čini vas sklonim subjektivnim zaključcima.

VAGA (23.9 - 22.10)

Vaš vladalac Venera u izazovnom aspektu sa Saturnom preko koga danas prelazi Mesec, upozorava da obratite više pažnje na zdravlje, jer ste očigledno precenili sopstvene mogućnosti. LJubavni partner je neraspoložen zbog finansijskih problema.

ŠKORPIJA (23.10 - 22.11)

Spoj Meseca i Saturna u petoj astrološkoj kući, pod negativnim uticajem vašeg vladaoca Marsa, unosi tenziju u odnos sa ljubavnim partnerom. Vaši potencijali dolaze do izražaja, ako se bavite kreativnim zanimanjem ili sportom. Izbegavajte alkohol.

STRELAC (23.11 - 21.12)

Zbog aspekata Meseca, blizu Saturna, u astrološkom polju privatnog života, možete otkriti neke porodične tajne ili problem koji ima vaš mlađi rođak ili saradnik. Dobar aspekt sa vašim vladaocem Jupiterom, donosi vam uvećanje prihoda.

JARAC (22.12 - 20.1)

Sa Mesecom blizu vašeg vladaoca Saturna u trećoj astrološkoj kući, obratite više pažnje na odnos sa neposrednim okruženjem, od rodbine i komšija do poslovnih saradnika. Emotivni partner želi da vam nametne svoje stavove. Skloni ste nelogičnim zaključcima.

VODOLIJA (21. 1 - 19. 2)

Mesec blizu vašeg suvladaoca Saturna, u napetom aspektu sa Marsom u polju karijere, upozorava da izbegavate rasprave sa nadređenima i starijim osobama. Vanredni izdaci. Poznanstvo sa šarmantnom osobom na kraćem putu, seminaru ili predavanju.

RIBE (20.2 - 20.3)

Mesec blizu Saturna u vašem znaku čini vas preosetljivim i sklonim subjektivnim zaključcima, a samim tim i pogrešnim odlukama. Umetnici, lekari i zdravstveni radnici, farmaceuti, IT programeri, mogu postići isplativ dogovor sa strancima.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas