Oglas
· · Komentari: 0
astro

DNEVNI HOROSKOP ZA UTORAK, 13. FEBRUAR: Ovnove očekuje novo poznanstvo, Lavovi pripazite na zdravlje

Saznajte šta vam ulazak Marsa u Vodoliju, posle dve godine, donosi na poslu, u ljubavi, na zdravstvenom planu, odnosima sa članovima porodice.

1707812640_shutterstock_158682602-1-.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

OVAN (21. 3 - 20. 4)

Ulazak vašeg vladaoca Marsa, planete akcije i sukoba, u Vodoliju, upozorava da pripazite da ne dođete u sukob sa zakonom. U nekom klubu, u večernjim satima, može da vas zaintrigira harizmatična osoba. Podložnost povredama glave.

BIK (21. 4 - 21. 5)

Plutonu u vašem astrološkom polju karijere danas se pridružio Mars, praveći napet aspekt sa Jupiterom u vašem znaku, zbog čega se preporučuje oprez kada je reč o pravnim aspektima poslovanja. Pazite šta se dogovarate i šta potpisujete.

BLIZANCI (22. 5 - 21. 6)

Mars danas ulazi u vašu astrološku kuću kontakata sa strancima i obrazovanja, gde se već nalazi Pluton, donoseći novac majskim Blizancima, preko poslova sa osobama iz nemačkog jezičkog područja. Problemi sa dokumentacijom.

RAK (22. 6 - 22. 7)

Naglašeno astrološko polje finansija i rizika, u koje danas ulazi i Mars, donosi vam vanredne troškove. Izbegavajte rizične novčane transakcije. Strastveni susret s nekim ko nosi uniformu na radu. Prijatelj vam pomaže u vezi sa nekim sudskim procesom.

LAV (23. 7 - 22. 8)

Naglašen znak Vodolije, u koji danas ulazi i Mars, planeta sukoba, donosi probleme sa sudskim ročištima. Julski Lavovi, na proslavi, poslovnom skupu ili rođendanu, mogu da upoznaju atraktivnu, pomalo napornu osobu. Problemi sa štitnom žlezdom.

DEVICA (23. 8 - 22. 9)

Naglašeno astrološko polje svakodnevice i zdravlja, u koje danas ulazi i Mars, donosi vam mnogo posla i dodatnih obaveza. Ženama Devicama može da se udvara mlađi kolega koji odavno pokaztuje interesovanje za vas. Nervoza.

VAGA (23. 9 - 22. 10)

Plutonu, vladaocu partnerskih odnosa, pridružio se Mars, simbol strasti ali i sukoba, što rođenima u prvoj dekadi donosi susret sa osobom s kojom ih očekuje turbulentna veza. Povedite više računa o tome šta izjavljujete i potpisujete.

ŠKORPIJA (23. 10 - 22. 11)

Vaši vladaoci Pluton i Mars, danas obrazuju konjunkciju u astrološkom polju privatnosti, što oktobarskim Škorpijama donosi mogućnost pokretanja privatnog biznisa. Rasprave sa voljenom osobom. Slobodnim Škorpijama udvara se zauzeta osoba.

STRELAC (23.11 - 21. 12)

Plutonu, planeti moći i bogatstva, pridružio se Mars, praveći napet aspekt sa vašim vladaocem Jupiterom, donoseći novac novembarskim Strelcima. Povedite više računa o dokumentaciji i pravnim okvirima ugovora. Rasprave sa rođacima.

JARAC (22. 12 - 20. 1)

Mars se pridružio Plutonu u astrološkom polju novca, praveći napet aspekt sa moćnim Jupiterom u Biku, što može da vam donese nov izvor prihoda. Proverite samo koliko su ispoštovani pravni aspekti poslovanja, kako ne biste došli u sukob sa zakonom.

VODOLIJA (21. 1 - 19. 2)

Ulazak Marsa u vaš znak, donosi vam priliv energije i entuzijazma. Budite oprezniji prilikom sklapanje dogovora i potpisivanje ugovora. Merkur, zadužen za vaš ljubavni život nagoveštava obnovu kontakata sa starom simpatijom.

RIBE (20. 2 - 20. 3)

Plutonu, vladaocu vaše kreativnosti, u Vodoliji, pridružio se Mars, donoseći vam uvećanje prihoda preko paralelnog ili honorarnog posla. Slobodne Ribe može da zaintrigira jedna harizmatična osoba. Promenite način ishrane.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas