· · Komentari: 0
ASTRO

HOROSKOP za 5. APRIL: Ovan dobija primamljiv posao, a Škorpija će zapamtiti današnji dan

Strelac je na ivici raskida...

OVAN

Puni ste sebe i potpuno ste svesni kojim putem treba da ide vaš profesionalni razvoj. Ne kolebajte se, prihvatite svaku ponudu u ovom trenutku, čak i ako nije na prvi pogled primamljiva. Dugoročno, u pitanju je jako isplativ posao, ostanite u igri.

BIK

Niste dovoljno uporni. Kada naiđete na prvi otpor, vi stvari proglasite nevažnim kako biste prikrili svoju ranjivost. Pre nego što to opet uradite, preispitajte sebe šta vam je važnije, sopstvena gordost i sujeta ili krajnji cilj od koga ste odustali.

Pročitajte još: Kako horoskopski znaci RASKIDAJU: Škorpija ne prašta, Ribe ne možete razočarati, a OVAJ znak će vas IZNENADITI (VIDEO)

BLIZANCI

Dan je obeležen neprijatnostima na poslu. Negativna energija koja se dugo akumulirala preliva čašu i vašem strpljenju se bliži kraj. Mali povod biće dovoljan da čitavu zbrku raščistite potezom koji će za mnoge oko vas biti nerazumljiv.

Neprijatan tekst za Blizance, Rak teži ka slobodi, a Lav je pun energije i elana.

RAK

Težite ka slobodi, međutim, bolje je da se suzdržite jer nije povoljan period za pobunu. Disciplinovano i na vreme obavljajte sve radne zadatke, jedino ćete na taj način izbeći napete aspekte koji vam mogu zakomplikovati finansijsku situaciju.

LAV

Raspoloženi ste za rad, puni ste energije i elana. Ipak, s druge strane, imunitet vam je u padu. Možda je dobar trenutak da kvalitetno predahnete i poradite nešto na temu svog zdravlja, pre u protivnom bi gadan grip mogao da vas savlada.

Pročitajte još: Astrolog otkriva kakva će nam biti 2021. godina: Maske ćemo nositi do aprila 2022.

DEVICA

Nemate razumevanje za voljenu osobu pa su moguće nesuglasice u kojima možete, u afektu, povući poteze zbog kojih ćete se kasnije kajati. Pokušajte da na bezbolniji način savladate prolaznu melanholiju jer ona dolazi iz dosade.

VAGA

Niste sasvim sigurni šta zaista želite. Moguće je malo poboljšanje raspoloženja iako neki problemi još uvek postoje. Ipak, možete odahnuti jer današnji dan ne donosi ništa spektakularno dobro, ali najvažnije, nema ni pogoršanja.

Device su melanholične, Vaga nesigurna, Škorpija širi neprijatljstva, a Strelac je pod tenzijom.

ŠKORPIJA

Možete upasti u sukobe i probleme sa saradnicima. Vaša karijera bi mogla poći silaznom putanjom ako se dodatno ne angažujete i preduzmete odlučujuće korake. Ne produbljujte neprijateljstva sa ljudima od kojih zavisite.

STRELAC

Partner očekuje konkretan korak kojim biste uobličiti i ozvaničili vezu. Ne popuštajte pod pritiskom ako niste sigurni da je to ono što želite. Dodatnu tenziju izaziva finansijska situacija koja se danas značajno komplikuje.

Pročitaje još: Ove osobine horoskopski znaci kriju kao "zmija noge": Tračare, lažu i sebični su!

JARAC

Neprijatne vesti vam mogu potpuno pomutiti koncentraciju. Vaša potpuna posvećenost određenoj temi može vas ovih dana mnogo koštati ukoliko dozvolite da vam promaknu važni detalji vezani za posao koji svakodnevno obavljate.

Jarac dobija loše vesti, Ribe nemaju snage, a Vodoliji stižu nova zaduženja.

VODOLIJA

Dobijate nova zaduženja. S obzirom na to da je u pitanju oblast u kojoj se vi niste oprobali pokrenuće vas veliki izazov. Dokazaćete sebi a i drugima koliko su velike vaše sposobnosti. Ne zalećite se jer niste bezgrešni.

Pročitajte još: ŠTA SRBIN GUGLA? Pretražuju ITALIJU, ali u 2021. godini SANJAJU da otputuju na OVU DESTINACIJU

RIBE

Ne osećate se najbolje, a posla imate preko svake mere. Niste sposobni da odgovorite na sve obaveze što tokom nedelje može izazvati potpuni pad energije i kolaps. Preraspodelite svoje kapacitete i odložite sve što može da sačeka povoljniji trenutak.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.