· · Komentari: 0

Horoskop za februar 2023. godine: Blizance očekuje napredak na poslu, a Škorpije će ući u TAJNU vezu

Horoskop za februar donosi jako zanimljive događaje

1675154039_Foto-Shutterstock-mesecni-horoskop.jpg
Foto: Shutterstok

Mesec u kome možemo da odahnemo sa retro planetama. Sada su u direktnom hodu i više nam Mekur nije kriv 5. februara imamo pun Mesec u Lavu. On će nam doneti napetos u ljubavnim odnosima. Ono što je na klimavim nogama puca a jake i zdrave emocije postaju još čvršće. Mesec se završava mladim Mesecom u Ribama 20. februara koji donosi ljubav, zanesenost i jaku intuiciju koji treba da poslušate.

Ovan

Mesec koji vam donosi velike poslovne promene, uspehe, promenu poslovnih partnera. U ljubavi se prepliću prošlost i sadašnjosta.

Bik

Ovog meseca vredno radite, ne suprostavljajte nadređenima. Verovatno ćete biti pretrpani poslom što vam stvara dodatni pritisak. U ljubavi dolazi do razlaza gde ljubav nije jaka.

Blizanci

Veliki iznenadni napredak na poslu preko prijatelja ili poslovnog partnera. Uvećanje finansija. Blizanci koji su nedavno prekinuli odnos sada se vraćaju u isti.

Rak

Sve stvari, obaveze, odnose koje ste gurali pod tepih sada izlaze na površinu. Biće napetih situacija ali što pre rešite stare svari otvaraju vam se nova vrata.

Lav

Jak i izazovan mesec jer je 5 pun Mesec u vašem znaku. Donosi vam pad koncentracije što će se odraziti na posao i ljubav. Nemojte biti puno agresivni u stavovima i isključivi jer će na kraju biti kako vi kažete.

Devica

Mesec vam donosi uspeh na poslu pa čak i preseljenje u drugi grad ili državau. U ljubavi se dešavaju lepi momenti koji će učvrstiti vašu vezu.

Vaga

Koje imaju privatni biznis podižu se za lestvicu više i dolazi do većeg priliva novaca. U ljubavi budite diplomate i nemoje ulaziti u svađu. Pojedinim Vagama stoji uzbudljiv flert na poslu.

Škorpija

Slobodne Škorpije preko posla ulaze u lepu i tajnovitu vezu. Uživaćete u tom odnosu. Na poslu ne ulazite u sukob verbalni iako ste vi u pravu. Pred kraj meseca je dosta je bolja situacija.

Strelac

Iznenadna ponuda za novi posao vam neće delovati zanimljivo. Ipak ne odbijajte odmah jer ćete na kraju uvideti da je to posao koji vam donosi znatno veću zaradu.

Jarac

Do sredine meseca se posao neće odvijati tempom kako ste vi planirali. Bez brige to se menja i sve teče po planu. Zauzeti Jarčevi kupuju zajedničku nekretninu i uživaju sređujući će. Slobodni će imati zanimljiv flert koji prerasta u lepu vezu.

Vodolija

Slobodne Vodolije preko društvenih veza ulaze u vezu. Zauzete mogu imati veću i ozbiljnu svađu sa partnerom. U poslu bez obzira na podmetanje noge i spletkarenje vi izlazite kao pobednik.

Ribe

Vama se sreća osmehuje ovog meseca a vi onako uz put odigrajte loto ili neku drugu igru na sreću. U poslu dobijate poziv za novi posao koji prihvatite. U ljubavi lepi momenti sa partnetom. Slobodni u provodu preko prijatelja ulaze u lepu vezu.

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.