Oglas
· · Komentari: 0
ASTRO

Iskorisite energiju punog Meseca: Za dva HOROSKOPSKA znaka od 13. jula počinje veoma SREĆAN period

Pun Mesec u Jarcu počinje 13. jula

1657544452_srca.jpg
Foto: unsplash.com
Oglas

Na njih će ova snažna lunarna energija uticati motivišuće - podstiče ih da se razvijaju i uzmu sve prilike koje život pruža.

Pročitajte još: NAJVEĆA ZLOPAMTILA: Ova 3 horoskopska znaka ne želite da naljutite

Evo o kojim horoskopskim znakovima je reč:

Vaga

Očekuje vas sreća u karijeri, napokon se vide plodovi vašeg truda. Konačno ćete dobiti ono o čemu ste dugo sanjali. To može biti unapređenje, povećanje plata ili pokretanje novih projekata. Moćna energija punog Meseca pred vama će otvoriti neke nove prilike - ne bi trebalo da ih propstite. Obratite pažnju na znakove, signale koji poručuju u kojem pravcu da krenete. Usešno ćete prevazići prepreke.

Lav

Drugi znak koji će napredovati u karijeri od 13. jula jeste vatreni Lav. Na poslu ćete imati dobru saradnju sa kolegama, od nekih možete puno toga naučiti. U timskom radu postižete uspehe i osvajate nove visine. Za vreme punog Meseca u Jarcu i nedelju dana kasnije imaćete lepe prilike da planirate putovanje sa voljenom osobom. Ovaj put može pozitivno uticati na vaš odnos - imaćete osećaj kao da ste na sedmom nebu. Možete napraviti zajedničke planove ili se odlučiti za neki važna korak u životu.

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas