Oglas
· · Komentari: 0

MESEC U RAKU: Tri horoskopska znaka neka se spreme za preokert

Mesec, jedna od najvažnijih planeta u Zodijaku, nalazi se u emotivnom Raku, gde donosi pozitivan preokret za Rakove, Ribe i Škorpije.

1701351940_GHB.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

Mesec u astrološkom znaku Raka nosi sa sobom posebnu dubinu i emotivnost. Rak je vodeni znak, a Mesec je u astrologiji povezan s emocijama, potrebama i načinom na koji se osoba oseća. Kombinacija Meseca i Raka često donosi izraženu osetljivost, intuiciju i duboke emocionalne veze.

Rak je znak koji se povezuje sa zaštitničkim instinktom, pa osobe s Mesecom u ovom znaku često teže da stvore sigurno i prijatno okruženje za sebe i svoje bližnje. Ipak, ovo može dovesti do prevelike osetljivosti i sklonosti povlačenju kada se osećaju ugroženo ili ranjivo.

Jedna od ključnih karakteristika Meseca u Raku jeste intuitivna priroda koja im omogućava da duboko osećaju potrebe drugih ljudi. Oni često imaju izraženu empatiju i sposobnost da se povežu s tuđim emotivnim stanjima.

Ova pozicija Meseca takođe može doneti izazove, posebno u smislu preterane emotivnosti ili sklonosti preteranom vezivanju za prošlost. Važno je pronaći balans između brige za druge i očuvanja sopstvene emotivne stabilnosti.

U suštini, Mesec u Raku čini osobu saosećajnom, brižnom i privrženom, ali je isto tako važno naučiti postaviti granice i brinuti se o sopstvenim emotivnim potrebama kako bi se očuvala unutrašnja ravnoteža.

Mesec u Raku donosi lep dan za Rakove, Ribe i Škorpije.

 

BONUS VIDEO:

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas