Oglas
· · Komentari: 0
astro

Ovi horoskopski znakovi smatraju se NAJBOLJIM MUŽEVIMA: Važe za najbrižnije

Pouzdan, pošten i romantičan u srcu, muškarac Bik zna kako da pokaže ljubav i da usreći ženu.

1644999361_wedding-gf4cbfa1fc_1280.jpg
Foto: Pixabay
Oglas

Muškarci rođeni u znaku Raka vole da dele ljubav i pažnju, zbog čega važe za neke od najboljih partnera kada je brak u pitanju.

Žene za partnera žele nekog pouzdanog, odanog i predanog, a astologija otkriva u kojim znakovima se rađaju najbolji supružnici.

Muškarci rođeni u ova četiri znaka su stvoreni za dug i sretan brak:

Bik

Pouzdan, pošten i romantičan u srcu, muškarac Bik zna kako da pokaže ljubav i usreći svoju ženu. U odnosima traži stabilnost i to je ono što ga najviše inspiriše. Uvek će vas držati blizu sebe, paziće vas i maziti.

Pročitajte još: NEDELJNI HOROSKOP OD 13. DO 20. FEBRUARA: Vodolije očekuju promene na poslu, Lavovima stiže važna lekcija

Lav

Muškarac Lav je odan do srži i ima dubok osećaj razumevanja za svoju partnerku. Voli da se divi i obasipa svoju voljenu pažnjom i s puno privrženosti. Lavovi će razmaziti svoje supruge tako što će im davati mnogo poklona, voditi ih u kupovinu ili čak isplanirati zajedničko putovanje! Oni su partneru velika podrška.

Rak

Muški Rakovi vole sve što je vezano za ljubav, a vreme provedeno s njima je uvek zabavno. Jako su emotivni i privrženi. Vole da obasipaju partnerku ljubavlju i da provode kvalitetno vreme s njom. Pošteni su, veseli i pozitivni, sve bi učinili da usreće voljenu osobu.

Pročitajte još: PUN MESEC U LAVU POČINJE 16. FEBRUARA: Ova ČETIRI znaka osetiće njegovo prisustvo

Ribe

Muškarci Ribe vole da udovoljavaju svojim bližnjima. Nikad im nije problem da se potrude kako bi usrećili svoju partnerku. Pored njih žena se uvek oseća voljenom i cenjenom. Pobrinuće se da uvek budu tu za nju kao stubovi snage i potpore. Takođe, spremni su i da budu rame za plakanje i oslonac u teškim trenucima.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas