· · Komentari: 0

OVO SU NAJMOĆNIJE ŽENE NA SVETU: U kojim horoskopskim znacima su rođene žene koje mogu da ostvare sve što požele?

Ove žene su rođeni vladari

1671005143_shutterstock_2064084164-naslovna-najmocnije-zene.jpg
Photo: Shutterstock

One imaju neverovatnu harizmu, urođeno samopouzdanje i izuzetno razvijenu intuiciju. Dovoljno je samo da nešto požele, i to i ostvare. Astrolozi smatraju da predstavnice određenih horoskopskih znakova imaju osobine rođenih vladara. Ove žene su rođene sa prirodnim magnetizmom, posebno su zavodljive, inteligentne i imaju osećaj za pravičnost. Sa druge strane, znaju kako da upravljaju osećanjima drugih.

Evo koje su najmoćnije pripadnice zodijaka:

1. LAV

Lavice uče ceo život, baveći se ličnim razvojem, pronalaženjem i odustajanjem od novih hobija. Vrlo su pametne i posvećene onome što rade. Nikada ne odustaju, što je njihov recept za postizanje ciljeva. Ne treba da se pretvaraju da su kraljice, kraljevske navike su im u krvi od rođenja.Predstavnice ovog znaka imaju veoma jake instinkte. Biraju jake životne partnere, zahvaljujući kojima brže postižu uspeh. 

Pročitajte još: VELIKI GODIŠNJI HOROSKOP za 2023. godinu: Rakovi imaju veliku mogućnost za POTOMSTVO, mnoge Vage ulaze u BRAK, a jedan znak očekuju neprijatni događaji

Foto: Shutterstock

2.ŠKORPIJA 

Ove žene imaju neograničenu unutrašnju snagu. Osećanja Škorpije su izražajna i lišena pretvaranja, bilo da je u pitanju ljubav, strast ili bes. Ove žene lako plene, potpuno podređene svojoj volji. Oni su u stanju da ostvare sve - samo je dovoljno da zaista požele. Žene Škorpija imaju neograničenu unutrašnju snagu.

Pročitajte još: Saznajte koji je vaš NAJSREĆNIJI MESEC u 2023. godini prema HOROSKOPSKOM ZNAKU: Zvezde će vam tada biti najviše naklonjene

3. BIK

Ove žene su u stanju da šarmiraju na prvi pogled. Privlače pažnju gde god se pojave i u stanju su da sve bace pod noge. Priroda je velikodušno obdarila žene rođene pod sazvežđem Bika. One su dobrog izgleda, pametne, razumne, imaju moćnu unutrašnju energiju i veoma razvijen instinkt. 

 

BONUS VIDEO: 

 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.