Oglas
· · Komentari: 0
HOROSKOPSKI ZNAKOVI

POSLOVNI horoskop za Januar 2022: Jarac može da očekuje POVIŠICU, a jedan znak mora odvojiti posao od porodičnih obaveza

Evo šta donose zvezde na poslovnom planu u prvom mesecu 2022. godine.

1640382025_people-g2717bd6ec_640.jpg
Foto: Pixabay
Oglas

Ovan

Januar će za vas biti uspešan ali samo ako se distancirate od ogovaranja po ćoškovima i nepotrebnim druženjima sa kolegama. Radite na sebi, smišljajte nove ideje, i onda ih predolžite nadređenima. Kada promenite fokus tada novac dolazi do vas. Samo polako, bez žurbe . Starija koleginica vam će vam dati dobar poslovni savet, slobodno ga prihavtite.

Pročitajte još: Otac mu je bio jedan od naših najpoznatijih glumaca, a evo kako izgleda majka Srđana Todorovića (FOTO)

Bik

Vama predstoji lep novčani mesec. Pristiže vam popvišica koju ne očekujete. Nekim Bikovim stoji i promena radnog mesta. Koja god opcija da bude biće u vašu korist. Nemojte verovati u svaku priču koju čujete, jer će okruženje pokušati da vas uvuče u začarani krug ogovaranja.

Energija januara donekle ne prija blizancima

Blizanci

Energija januara vama donekle ne prija. Ne prija vam komunikacija sa okruženjem. Vaše najjače oružje a to je uparavo komunikacija sada može krivo da se protumači. Savet je da se oslonite samo na sebe, da temljno radite vaš posao i sve će biti u najboljem redu i u miru. 

Rakovi će donositi posao kući što će se negativno odraziti na porodični život.

Rak

Bićete rastrzani između poslovnog i privatnog života. Neće biti iznenadnih nepovoljnih situacija, ali tempo koji kreće od januara za vas će biti naporan. Donosićete posao kući što će se negativno odraziti na porodični život. Strpite se da ovaj mesec prođe i sigurno dolazi mnogo rasterećeniji period.

Pročitajte još: Svaka veza prolazi kroz PET FAZA, ali većina parova ostane zaglavljeno u TREĆOJ

Lav

Karijera je nešto što vas čini "živim". Ovaj mesec će biti malo relaksaniji od decembra ali i dalje ćete vući repove kada je nagomilani posao u pitanju. Savet je da jasno i precizno zatražite pomoć od kolega tj da raspodelite posao. Ako ne nađete zajednički jezik tada se obratite nadređenom jer ćete dobiti "zeleno svetlo".

Devica

Vama januar donosi jedan lep i opušten period. Vi ste sve završili u prethodnoj godini i "čisi" ulazite u 2022. Imate pregršt ideja, kako da unapredite posao i pravo je vreme od polaovine januara da ih iznesete. Do tada a verujem da već i jeste sve lepo detaljo razložite u svojoj glavi da budete  100% u svaku reč i misao.

Pročitajte još: Saveti koji će vam pomoći da imate miran i kvalitetan san

Vaga

Januar je za vas mesec finasijskog dobitka. Ali samo se dobro pripazite da taj novac ne uložite u biznis koji niste do najsitnijeg detalja razradili. Postoji mogućnost da osoba sa kojom želite da razvijate biznis nije 100%iskrena prema vama.

Januar je odličan mesec da jarčevi pokupe tj. da naplate sve svoje zasluge.

Škorpija

Mesec koji od vas očekuje da se odmorite! Bez žurbe, radite taman koliko morate jer vas od narednog meseca čeka uvećanje posla tj obaveza. To svakako donosi i veću platu ali i mnogo više rada. Vas intuicija ni ovaj put nije prevarila! 

Strelac

Pročitajte još: Svaka veza prolazi kroz PET FAZA, ali većina parova ostane zaglavljeno u TREĆOJ

Mesec od koga vi očekujete puno sa punim parvom. Sada slobodno taržite bolje uslove rada, više slobode u donošenju odluka. Cela prethodna godina je bila u znaku dokazivanja, i vi se jeste dokalzali i sada tražite sve što vam pripada.

Jarac

Karijera je za vas sve. Vi ste odgovorni i vredni i radni. U januarau za vas nema "zime". Verujete u sebe i svoje ideje. Jedino tako sa punim poverenjem u sebe vi dolazite do velikog uspeha. Januar je odličan mesec da pokupite tj da naplatite sve svoje zasluge.

Pročitajte još: Otac mu je bio jedan od naših najpoznatijih glumaca, a evo kako izgleda majka Srđana Todorovića (FOTO)

Vodolija

Uovom msecu vi možete da odahnete. Atmosfera na poslu će biti lepa, odnosi sa kolegama fer i lepa protočna energija. Krize su prošle i vi ste se pronašli u vašem radnom okruženju. To vide nadređeni, očekijet pohvalu od njih kao povećanje finansija.

Ribe

Vreme pred vama je vreme u kome možete sve, ali zaista sve. Bilo bi dobro da razmislite o nekom dodatnom kursu ili da možda čak i promenite posao. Nemojte se plašiti jer su zvezde zaista na vašoj strani. Ribe koje se bave umetnošću će posebno biti uspešne u januaru.

BONUS VIDEO:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas