· · Komentari: 0

Saznajte koji ste znak u KINESKOM HOROSKOPU i šta vas čeka u 2023: Otkrijte koji su vaš srećan broj, boja i kristal

Kineska nova godina počinje 22. januara

1675340735_shutterstock_2219114881.jpg
Foto: Shutterstock

Kineska nova godina  počinje 22. januara kada se opraštamo od silovitog Tigra i ulazimo u period opreznog, miroljubivog Zeca. Svi imaju razloga da slave, jer se on smatra najsrećnijim od svih znakova kineskog zodijaka.

Za osobe rođene u znaku Zeca smatra se da su veoma mirni i miroljubivi. Izbegavaju svađe, a odlikuju ih lepota i elegancija. Kome će njegova godina doneti sreću? Na kom planu imaju najviše šanse za uspeh? Koji je vaš srećan broj, boja, kristal ili plemeniti metal?

Zec (u ovom znaku su svi rođeni 1951, 1963, 1975, 1987, 1999. i 2011. godine)

Sreću donose: bela boja, četvorka i crveno zlato.

Ove godine, Zeca čeka malo neravnina na putu, jer se sudara sa moćnom energijom Tai Suija. Ovaj mistični vladar je ekvivalent Jupitera u zapadnoj astrologiji, pa rođeni u znaku Zeca moraju da se spreme na nevolje. Najbolji "protivotrov" godini punoj izazova biće da sami probude duhove sreće - neka se udaju, ožene, osnuju porodicu, kupe nekretninu ili započnu novi biznis. Najbolji raspored zvezda Zec ima u polju bogatstva, pa mogu da malo više rizikuju i sa investicijama - biće sreće! Treba da obrate pažnju na krvne sudove i zdravlje zuba.

Zmaj (u ovom znaku su oni rođeni 1952, 1964, 1976, 1988, 2000. i 2012. godine)

Sreću donose zelena boja, brojevi tri i osam, kao i kamen žadeit. Poput Zeca, i Zmaj je u nemilosti glavnog vladara, Tai Suija. Pripadnicima ovog znaka je najbolje da pognu glavu i da izvršavaju sve svoje zadatke onako kako im se naloži. Na sreću, ovo je i njihova godina sreće, pa će videti kako i najmanje količine novca mogu da upotrebe tako da steknu veliki dobitak. Najbolje će proći svi koji se bave modom, naročito muškom, zatim automobilima, audiovizuelnom opremom i raznim gedžetima. Oni imaju i veliku šansu za unapređenje na poslu kao i povišicu.

Zmija (u ovom znaku su svi rođeni 1953, 1965, 1977, 1989, 2001. i 2013. godine)

Sreću donose plava boja, broj jedan i dragi kamen safir.

Rođene u ovom znaku očekuje uravnotežena godina, nema nikakvih kapitalnih rizika. Ovo je dobar period na poslu, treba da budu aktivniji i sledi im napredovanje. Pripadnici znaka mogu da privuku veliko bogatstvo ove godine, a važno je da budu spremni na putovanja. I poslovni putevi, kao i privatne ekskurzije mogu da otvore nove biznis šanse. Nema razloga za bilo kakvu brigu, imaju veliku podršku zvezda. Nešto više izazova čeka ih na ljubavnom planu, jer sledi nerazumevanje od partnera. Otvorenija komunikacija pomaže da se izbegnu konflikti i neslaganja.

Konj (u ovom znaku su svi rođeni 1954, 1966, 1978, 1990, 2002. i 2014. godine)

Sreću donose crna boja, broj šest i kamen opsidijan.

Vi ste u nemilosti zvezda ove godine i to će se odraziti na vaše odnose s ljudima. Pre svega, obratite pažnju na način komunikacije, ne zalećite se u komentarima, ne osuđujte prerano. To ne znači da nećete imati sreće u ljubavi, naprotiv, neki pripadnici znaka mogu da sretnu svoju srodnu dušu. Važno je da budete proaktivni, da vi povučete prvi potez, bez obzira na to kog ste pola. Oni koji su već u vezi treba da dobro promisle pre ulaska u flert, jer će se neverstva vrlo lako otkrivati.

Koza (u ovom znaku su svi rođeni 1955, 1967, 1979, 1991, 2003. i 2015. godine)

Sreću donose: bela boja, broj devet i beli kristal.

Ova godina donosi sreću Kozi, naročito u domenu partnerstva i saradnje. Imaju šansu za prosperitet i bogatstvo, mogu da se otisnu i u veći rizik s investicijama. Ovo je njihova godina progresa, napredovanja i povišice. Treba da se paze ogovaranja, kao i svih vrsta prekršaja, jer im prete sudski procesi. Ako zaključuju ugovore, neka vode računa o najmanjim detaljima i klauzulama pisanim "sitnim slovima". Uvek neka angažuju profesionalca.

Majmun (u ovom znaku su svi rođeni 1956, 1968, 1980, 1992, 2004. i 2016. godine)

Sreću donose: zelena boja, broj tri i zelen kvarc.

Konačno ćete izaći iz perioda nesreće koji vam je donosio Tai Sui prošle godine. Sve kreće nabolje - ljubav, posao i porodični odnosi. Stiže vreme harmonije i mira, kao i prilika da nešto novo učite i razvijete nove veštine. Sa novcem neće biti baš tako dobro, ima rizika od finansijskih gubitaka. Umesto da čuvate gotovinu, možda je bolje da uložite novac u nešto.

Petao (u ovom znaku su svi rođeni 1957, 1969, 1981, 1993, 2005. i 2017. godine)

Sreću donose: žuta boja, broj pet i kamen dijamant.

Vi ćete sami biti kovač svoje sreće ove godine ako preduzmete dovoljno hrabrih koraka, pre svega na polju profesionalnog usavršavanja. Zvezde vam neće pomagati, ali ni odmagati, pa ste sami odgovorni za sve što vam se desi. Treba da izbegavate bilo kakve velike finansijske odluke, a u svemu je važno da sačuvate vedar duh i pozitivan stav prema promenama.

Pas (u ovom znaku su svi rođeni 1958, 1970, 1982, 1994, 2006. i 2018. godine)

Sreću donose: zelena boja, broj osam i zeleni kvarc.

Vama su zvezde harmonično raspoređene, imaćete sreće u odnosima s ljudima. Prihvatajte pozive, izlazite u društvo, sklapajte poznanstva, produbljujte prijateljstva. Ovo je vaša godina i kad je novac u pitanju, slobodno trošite i na one stvari koje inače ne biste sebi dozvolili. Jedino gde treba da budete oprezni su putovanja, a posebno treba da izbegavate avanturističke ture i neke rizične aktivnosti.

Svinja (u ovom znaku su svi rođeni 1959, 1971, 1983, 1995, 2007. i 2019. godine)

Sreću donose: crvena boja, broj devet i kamen ametist.

Biće ovo teška godina za vas, nemate veliku podršku zvezda. Ali setite se da "nema hleba bez motike" pa samo zapnite i gledajte u budućnost. Olakšanje vam pružaju harmonični odnosi s ljudima. Muke može biti u kontaktu sa snažnim ženskim personama, pa ne ulazite u takve konflikte. Sklanjajte se s puta tračerima, možete postati njihova žrtva. Takođe, treba da se čuvate nezgoda, telesnih povreda, nemojte se baviti opasnim sportovima ove godine.

Pacov (u ovom znaku su svi rođeni 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008. i 2020. godine.

Sreću donose: crvena i ljubičasta boja, brojevi dva i sedam, dragi kamen rubin. 

Vas će da uništi ova godina, pre svega na planu ljubavnih odnosa. Koliko god da vam bude teško, imajte na umu da je ovo ipak i godina u kojoj vladaju vaši ljubavni duhovi, pa nastavite da se borite za svoju ljubav. Izbegavajte konflikte, a ako ipak dođe do raskida, zatvorite to poglavlje i krenite dalje.

Bivo (u ovom znaku su svi rođeni 1961, 1973, 1985, 1997, 2009. i 2021. godine).

Sreću donose: bela boja, broj četiri i devet, kao i zlato. 

Zvezde su ravnodušne prema vama ove godine, sve što želite morate da osvojite sami. Moraćete da zapnete mnogo da biste zaradili bar malo više para, sa zdravljem su moguće komplikacije. Idite na kontrolne preglede pre nego što se završi prvi mesec. Možete da planirate neko renoviranje, ulepšavanje doma - to će pokrenuti i porodičnu sreću.

Tigar (u ovom znaku su svi rođeni 1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010. i 2022. godine).

Sreću donose: zlatna i srebrna boja, broj devet i srebro. 

Za vas je ovo godina bogatstva, slobodno investirajte u šta god želite. Ipak, budite oprezni kad je u pitanju materijalna imovina, nekretnine. Ako putujete, ne idite nigde bez osiguranja. Na polju zdravlja, moguća su neprijatna iznenađenja. Idite na kontrole.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.