Oglas
· · Komentari: 0

Spremite se za PROMENE: Ostao je još jedan buran datum u septembru - iskoristite ga na najbolji način

U pitanju je dan kada mesec ulazi u Devicu

1694512079_datumi.jpg
Foto: Shutterstok
Oglas

Retrogradni Merkur, iako intenzivan, nije jedini astrološki događaj koji će imati značajne implikacije za one koji prate horoskop tokom narednih nedelja

Ovaj retrogradni period Merkura, koji je počeo 23. avgusta i traje do 15. septembra, doneće „komunikacionu krizu“ za većinu horoskopskih znakova. Očekuje se da će se suočiti sa poteškoćama u komunikaciji i odnosima s drugima, a mogu se javiti i nesporazumi usled kasno primljenih i netačno protumačenih poruka.

Međutim, retrogradni Merkur neće biti jedini nebeski događaj u bliskoj budućnosti. Iako je ovaj mesec imao pet bitnih datuma, četiri su već prošla i ostao nam je samo još jedan.

13. septembar – Mesec ulazi u Devicu

Ovo je momenat da se posvetite organizaciji života, pravljenju rasporeda i listama zadataka. Devica donosi povoljan period za ovakve aktivnosti, iako neće dugo trajati. Iskoristite ovu energiju da se koncentrišete i izvučete maksimum iz nje. To vam može doneti neke neminovne promene.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas