Oglas
· · Komentari: 0
astro

Uskoro počinje RETROGRADNI MARS i trajaće do sredine januara: Ovim znakovima bi snovi mogli da se ostvare

Mars 30.10 kreće u retro hod koji će trajati do 12.1.2023 godine

1665471048_mars-g48f73006a_1280.jpg
Foto: Pixabay
Oglas

Mars kreće u retro hod iz Blizanaca. Ovaj period je savršena prilika da zastanemo, da analiziramo planove, da napravimo novi cilj ili da unesemo izmene u postojeći. Ključna reč je smirenost i bez megalomanskih očekivanja.

Kako će se retro Mars odraziti na znakove horoskopa?

Ovan

Veliki uspeh, pogotovo Ovnovima koji rade u novinarstvu! Takođe promene na poslu u komunikaciji kao i u domu i porodici.

Bik

Vama donosi lepu poslovnu promenu u januaru, a dotle smirene glave u detaljan plan.

Pročitajte još: Odlično se snalaze sami: Četiri horoskopska znaka koja obožavaju samoću

Blizanci

Donosi vam velike energetske unutrašnje promene. Na kraju ćete biti zadovoljni.

Rak

Izazovan period pred vam. Videćete prava lica “pravih” prijatelja. Vi ćete biti mudri i dobijate tu igru!

Lav

Polje prijateljstva je naglašeno. Otvaraju se neke karte i dešavaće se situacije gde će se tačno pokazati kakav je ko.

Devica

Vama ovo retro kretanje donosi promenu na poslu sa kojom ćete biti oduševljeni!

Vaga

Ako želite bilo kakve velike promene da unesete u život sada je vreme. Vage koje planiraju preseljenje u inostranstvo sada je pravo vreme.

Pročitajte još: Ovi horoskopski zankovi pametno kupuju: Ne vole da rasipaju novac

Škorpija

Polako i bez velikih koraka. Stvari se drastično na bolje dešavaju od sredine januara.

Strelac

Sve što vas žulja ili nije raščišćeno u partnerkom odnosu sada izlazi na površinu. Slobodni ulaze u odnos, ali polako i oprezno.

Jarac

Karijera vam donosi dosta promena koje vas još jače vode ka uspehu. Savet je da radite tačno onoliko koliko ste se dogovorili. Ni minut duže!

Vodolija

Posvetite se ljudima koji vam daju lepu energiju. Ne trošite vreme na energetske vampire. Slobodni ulaze u lep odnos koji vam menja život iz korena.

Ribe

Okrenućete se porodici. Tu ćete naći mir i spokoj. Ako želite da prodate nekretninu, ne žurite sa tom odlukom. Od kraja januara stvari i odnose ćete videti drugim očima.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas