Oglas
· · Komentari: 0
MESEC

MAJ je ključan mesec u kojem će svako dobiti ono što je ZASLUŽIO

"Šestica" će prva izaći na ulicu i otići u kafić, a "osmica" ima najviše sreće, jer je dobila rođenjem.

Depositphotos_94595232_xl-2015.jpg
Foto: Depozitfoto
Oglas

Godina nosi broj 4, maj je peti mesec, pa u zbiru dobijamo devetku. Ne nebu je krst, na zemlji je haos. I kada se krst spusti na zemlju, haos nestaje, i sve se završava. Dakle, maj je mesec u kojem će ova pošast otići. To smo zaslužili – zaboravili smo da volimo, praštamo, dajemo... Svako će proći kroz ono što je zaslužio.

Pročitajte još: Izračunajte i otkrijte koji mesec je idealan za vaše nove poslovne poduhvate

Emotivna trojka
Bićete veoma emotivni i pustićete srce da radi ono što razum ne može. Budite svoji i krenite – možda ćete naći svoju sreću.

Koji je vaš broj u mesecu maju izračunajte tako što se datum rođenja razloži i sabere. Recimo, osoba rođena 1. aprila 1971. godine je 1+4+1+9+7+1= 5, te je njen broj ovog meseca 5.

Jedinica

Doživljavate svoje nove početke kroz bolnu situaciju, ali to će za vas biti nešto bolji dani, iako to vi, analitičari, ne možete da sagledate. Pustite da se život otvori i pratite svoju intuiciju.

Dvojka

Vi ste u sudbinskom mesecu. Teško je ako ste dobili otkaz, jer treba imati sredstava da se nastavi ono što je bilo zaustavljeno. Mesec sudbe ne mora biti loš,  može vam doneti i „malu sreću“.

Za "dvojke" je maj sudbinski mesec, jer su mnogi dobili otkaz i potrebno im je mnogo sreće.

Četvorke

Vi ćete naći vremena da se malo odmorite. Mnogima se otvaraju nove poslovne mogućnosti koje bi trebalo prihvatiti i shvatiti – da drugi treba da nastave da brinu sami o sebi.

Petica

Prvi ćete izaći na ulice, u kafiće, i počećete da se družite. Ipak, i dalje budite na dovoljnom odstojanju od drugih, za svaki slučaj. Sunce će pomoći da se bolje osećate.

Sedmica

Trebalo bi da se smirite i da shvatite da ima i gorih stvari od ove pošasti. Mi svi u sebi imamo neki virus koji nosimo čitavog života, a potrebno je da nešto promenite u svojoj glavi i da izbacite strahove iz sebe.

Šestica je "svoja"
Bićete „svoji“, i porodica će vam biti najvažnija. Posle prinudnog odsustva bliskosti imaćete mogućnost da odete negde sa porodicom i da se družite.

Osmica

Imaćete najviše sreće od svih, jer ste to dobili svojim rođenjem. Tokom ovog meseca sredićete se i malo opustiti, posle grča koji vas je pratio u aprilu.

Pročtiajte još: Uporni ste, kreativni ili samo filozofirate? Ako ste rođeni preko dana, ovo su možda neke od vaših osobina

Devetka

Trebalo bi da se dobro osećate, i da se nadate nekim promenama u životu. Shvatićete ko je bio uz vas, a ko vam je okrenuo leđa kada vam je bilo najteže. Napravite analizu svega i odbacite sve što vam ne prija.  Lyorica Cvetkovi

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas