Oglas
· · Komentari: 0

NUMEROLOGIJA ZA 2024. GODINU: Numerološki je povezana sa brojem OSAM i poziva na rešavanje KARMIČKIH dugova

Pogledajte numerološku poruku za 2024. godinu

1703241095_Foto-Shutterstock-numerologija-2024.jpg
Foto: Shutterstok
Oglas

Prošle godine broj 7 je uključivao period ličnog rasta i napretka. Kao broj, sedam forsira unutrašnju analizu, kopajući po sopstvenim željama i vrednostima, a sve kako bismo pronašli segmente koji su nam potrebni za razvoj. Broj 8, pak, nastavlja da podstiče na akciju kroz autentičnost, što onda vodi do željenog uspeha. Ove godine će mnogi osetiti potrebu da se usredsrede i na duhovno i na materijalno prateći stečenu mudrost - a svako može i izračunati svoj lični broj za 2024. godinu, pa tako preciznije saznati šta numerologija predviđa. Naime, broj 8 je broj blagostanja, a poznato je da predstavlja simbol beskonačnosti. Ovo zahteva zatvaranje određenih karmičkih odnosa i ponavljanje ciklusa.

Karmički dug se odnosi na energetske ili duhovne obaveze koje pojedinac ima kao rezultat svojih postupaka i odluka iz prošlih života ili sadašnjeg života. Prema učenju karme, koja je zakon uzroka i posledice, svaka radnja ili postupak ima određeni uticaj na budućnost pojedinca, a dugovi nastaju kada osoba nije iskusila ili ispravila sve posledice svojih postupaka. Rešavanje karmičkih dugova obično uključuje učenje lekcija iz prošlosti, ispravljanje grešaka, iskupljenje i evoluciju svesti i duše.

Broj 8 predstavlja konačnu tačku ispoljavanja i poriv da ostvarimo najiskreniju verziju sopstvenog identiteta. Da budemo ono što zaista jesmo. NJena vibracija podseća na to koliko je važno osećati se prijatno nakon postizanja uspeha i uživati u plodovima svojih akcija.
Zato se pripremite za blagoslove jer ovaj broj nudi proširenja i dodatni rast. Vreme je da budete hrabri i zakoračite ka onome što zaslužujete - svetu u kome ste svesni sopstvene moći i izobilja.

Da biste postali svesniji poruka koje vam donosi broj 8 i jasnije definisali aspekte koji omogućavaju napredak, postavite sebi nekoliko pitanja:

1. Na čemu ste zahvalni i zašto?
2. Kako možete postati svesni percepcije sopstvenog uspeha i prihvatiti ga?
3. Na kojim aspektima treba da radite da biste postigli svoju poziciju lidera?
4. Kako možete uticati na druge?

Ukratko, broj 8 je vezan za snagu i autoritet i finansijsku stabilnost, a istovremeno, pronalaženjem individualne snage, nudi mogućnost rešavanja određenih karmičkih dugova i odnosa, ukazuje na kontinuitet i kontinuiranu evoluciju. U nekim tradicijama simbolizuje ravnotežu i ukazuje na važnost njenog uvođenja u život. Iako se uglavnom povezuje sa uspehom, može i da vas testira jer je njegov zadatak da vas izazove da izađete zone komfora, kako biste uživali u blagodetima onoga što sledi, i to samo ako se odlučite i uspete u nametanje i rešavanje izazova.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas