Oglas
· · Komentari: 0

ŠEHEREZADINA DIJETA: Glumica otkrila kako održava savršenu liniju u 40. godini posle TRI porođaja (FOTO)

Glumica Berguzar Korel je svoju figuru dovela do savršenstva

1701513862_profimedia-0303201670.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Jedna od omiljenih turskih glumica Berguzar Korel (40), otkako se pojavila, nalazi se na listama najlepših i najzgodnijih žena.

Iako ima troje dece i na pragu je pete decenije, izgled Berguzar Korel i dalje ostavlja bez daha, a mnogi se pitaju kako joj to polazi za rukom.

Naime, tajna njene vitkosti krije se u izbalansiranoj ishrani i redovnom treniranju, o čemu je jednom prilikom govorila.

- Svoju vitkost dugujem redovnom treniranju.

Da slučajno ne bih preskočila koji trening, angažovala sam ličnog trenera koji je sa mnom čak i kad sam na letovanju - otkrila je Berguzar svojevremeno.

Iako je neko ko voli sport, ima dana kada ni njoj nije do treninga, ali ona ima rešenje kako da i tada ostane aktivna.

 

- Onih dana kada baš ne mogu da treniram, obavezno prepešačim najmanje šest kilometara – dodala je ona.

Za dobar izgled Berguzar Korel zaslužna je i hidratacija

Osim toga glumica se trudi da uvek bude hidrirana, te tako dnevno popije 1,5 litar vode. Kada je reč o ishrani, na njenom meniju su zastupljene samo organske namirnice, i to pažljivo birane i s funkcijom da se ubrza topljenje masnoća.

 

– Moja ishrana je bogata mahunarkama i namirnicama koje sadrže proteine koji sagorevaju masti. Radi ravnoteže, zastupljeni su i ugljeni hidrati, ali samo kroz kuvani pirinač – ispričala je Berguzar.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas