Oglas
· · Komentari: 0

Trik za NAJSOČNIJE šnicle: Recept za preukusan ručak (VIDEO)

Isprobajte trik za šnicle koji će vas oduševiti

1698832706_1X.jpg
Foto: Privatna arhiva
Oglas

Iz bakine kuhinje nam stiže recept za najsočnije šnicle.

Sastojci:

pileće belo meso 
začini za piletinu
5 čenova belog luka
 krupna so
 2 kašike soja sosa
100 gr suve slanine
3 kašike brašna
ulje

Priprema:

Meso iseći na šnicle i blago ih izlupati između folije. Posoliti i posuti začinom za piletinu i izgnječiti tri čena belog luka. 

Dodati soja sos  i sve rukama izjednačiti, Ostaviti da stoji par minuta. Iseći slaninu na tanje listice, pa je propržiti na malo ulja da slanina bude reš pečena, pa je izvaditi iz ulja. Šnicle provuci kroz brašno, a zatim ih staviti u tiganj gde se pržila slanina. 

Pokriti i smanjiti na najmanje da se šnicle dinstaju. Pred kraj pojačati i zapeći sa obe strane. Pržiti oko 20 minuta. 

Pred kraj dodati ostatak belog luka tako da on bude malo izgnječen. Mekano kao puter, a ukus neopisivo dobar.

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas