Oglas
· · Komentari: 0
tajne profesionalnih kuvara

Savršeno kremast pire krompir: Tajna je u ova dva sastojka (RECEPT/VIDEO)

Ovaj recept za krompir pire morate znati

1677764573_shutterstock_1443621920.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

Kuvar iz Melburna, po imenu Robi Bel, otkrio je šta treba da dodate u standardni recept za pire krompir kako biste dobili savršenu verziju. Naime, tajna je u dva sastojka - muškatnom oraščiću i manjoj količini limunovog soka koji se stavljaju na vrh krompira kako bi mu dali kiselkast ukus.

- Ako postoji jedan recept na svetu koji morate da naučite, onda to mora da bude pire krompir - rekao je Bel u videu.

Pored navedena dva sastojka i krompira, ovaj kuvar koristi maslac, biber, maslinovo ulje, mleko i so.

Oljuštite krompir, a potom ga isecite na četvrtine, vodeću računa da svi komadi budu otprilike jednaki. Ubacite ih u ključalu vodu, a potom smanjite temperaturu i ostavite da se lagano kuva. Nakon što ih ocedi, Bel ih stavlja u tiganj sa strane kako bi se osušili . U šerpi otopite malo maslaca i dodajte gnječeni krompir. Potom dodajte mleko i malo maslinovog ulja, a na kraju i muškatni oraščić.

Poslednji korak uključuje dodavanje malo limunovog soka koji bi trebalo da prelijete preko pire krompira.

@robbiebell8 Mashed potatoes is a must know recipe. #potato #potatos #mash #mashandgravy ♬ original sound - 🔪 Robbie Bell 🥘

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas