Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
тајне професионалних кувара

Савршено кремаст пире кромпир: Тајна је у ова два састојка (РЕЦЕПТ/ВИДЕО)

Овај рецепт за кромпир пире морате знати

1677764573_shutterstock_1443621920.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Кувар из Мелбурна, по имену Роби Бел, открио је шта треба да додате у стандардни рецепт за пире кромпир како бисте добили савршену верзију. Наиме, тајна је у два састојка - мушкатном орашчићу и мањој количини лимуновог сока који се стављају на врх кромпира како би му дали киселкаст укус.

- Ако постоји један рецепт на свету који морате да научите, онда то мора да буде пире кромпир - рекао је Бел у видеу.

Поред наведена два састојка и кромпира, овај кувар користи маслац, бибер, маслиново уље, млеко и со.

Ољуштите кромпир, а потом га исеците на четвртине, водећу рачуна да сви комади буду отприлике једнаки. Убаците их у кључалу воду, а потом смањите температуру и оставите да се лагано кува. Након што их оцеди, Бел их ставља у тигањ са стране како би се осушили . У шерпи отопите мало маслаца и додајте гњечени кромпир. Потом додајте млеко и мало маслиновог уља, а на крају и мушкатни орашчић.

Последњи корак укључује додавање мало лимуновог сока који би требало да прелијете преко пире кромпира.

@роббиебелл8 Масхед потатоес ис а муст кноw реципе. #потато #потатос #масх #масхандгравy ♬ оригинал соунд - 🔪 Роббие Белл 🥘

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas