· · Komentari: 0
ODMOR

LETOVANJE U TURSKOJ KAO IZ SNOVA: U OVOM hotelu neće vam nedostajati ništa, a predeo obara sa nogu (FOTO)

Posetite Hotel Delta Marriott 5* i nećete se pokajati, jer vam ništa neće nedostajati.

1628167527_naslovna.jpeg
Foto: 1 A

Na svega dvadesetak kilometara od centra predivnog i vrlo interesantnog Bodruma, a nedaleko od mesta Yalikavak, ušuškan na šumovitom brežuljku koji je davno zaronio u Egejsko more, nalazi se  Hotel Delta Marriott 5*, hotel sa fascinantnim pogledom na plavetno more i mali zaliv u kome se nalazi, otvoren je 2000. godine, a renoviran poslednji put 2018. 

Foto: 1 A 

Za romantičan odmor u paru, za relaksaciju sa najboljom prijateljicom ili za kvalitetan, zabavan i sadržajan porodični odmor, u kome će svi članovi pođednako uživati, koristeći mnogobrojne ponude hotela, prema svojim interesovanjima. Jednom rečju, odličan, Delta Hotels Marriott Bodrum 5* , izuzetno prostran kompleks sa vrlo šarenolikom ponudom animacije u toku dana i večeri, sportskim sadržajima, kulinarskim iznenađenjima…

Foto: 1 A 

Delta Hotels Marriott Bodrum 5*  je velelepan, prostran hotelski kompleks koji osim 200m duge plaže sa žuto-zlatnim, sitnim peskom, ima i ponton dug 150m, zatim četiri bazena, od kojih jedan ima i dva tobogana sa pogledom na more. Hotel poseduje i bazen za najmlađe goste, a uz brojne sportske aktivnosti, i deci, a i odraslima, ponestaće vremena za sve zanimacije kojima bi poželeli da se bave.

Foto: 1 A 

Za decu, osim dečijeg bazena, hotel nudi i mini klub, gde se klinci i klinceze, uzrasta od 4 do 12 godina mogu zabaviti dok je sunce najjače ili dok se roditelji na kratko opuštaju uživajući u čarima spa i velnes centra koji se nalazi u sklopu hotela , a obuhvata besplatno korišćenje saune i turskog kupatila. Roditelji i naveče mogu imati par minuta jedno za drugo, dok deca pevaju i đuskaju u Mini disko klubu. Bićete oduševljeni uslugom u ovom hotelu, jednako koliko i ambijentom, ukusnim obrocima, i prirodnim okruženjem u kom je smešten. 

Foto: 1 A 

All inclusive usluga nudi veliki izbor mogućnosti u pogledu hrane i pića, pa pored glavnog, postoji i a la carte restorana, kao i dečiji meni u okviru ponude glavnog restorana. Gosti se mogu upoznati sa specijalitetima nacionalne kuhinje, ali i ostati dosledni klasičnom, internacionalnom meniju, ukoliko tako više vole. Svakako, gastronomski užitak je neizbežan. Osim toga, hotel ima nekoliko barova, od kojih i jedan na plaži, gde gosti mogu potražiti osveženje, kafu ili neku vrstu užine između glavnih obroka, a istovremeno uživati u pogledu na more koje svetluca pod zracima sunca ili svetlošću mesečine.  

Foto: 1 A

Delta Hotels Marriott Bodrum 5* vam omogućava da se u ležernoj atmosferi odmorite, daleko od gradske vreve i užurbanosti svakodnevnice, jer se nalazi u malom i šarmantnom primorskom krajoliku. Centar Bodruma  je nedaleko od hotela, sa svim atrakcijama živog grada, od modernih prodavnica, do Muzeja podvodne arheologije među zidinama čuvene tvrđave Svetog Petra.

Foto: 1 A 

Posetite Delta Hotels Marriott Bodrum 5* i nećete se pokajati, jer vam ništa neće nedostajati. Nedostajaće vam samo pogled iz hotelske sobe kada se budete vratili svojoj kući.

Ako vam je slobodno vreme najvredniji resurs, uštedite ga i rezervišite mesto u nekom od prelepih hotela u ponudi „1 A Travel“, putem online ​rezervacije , bez posete agenciji. Sve eventualne nedoumice možete rešiti pozivom kontakt centra na 011/655 78 00. 

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.