Oglas
· · Komentari: 0
DRUŠTVENE MREŽE

Od učeničkog DOMA do JUTJUBERA sa 800.000 pratioca: Ko je KIMI? (FOTO/VIDEO)

Miloš Kostić je "Kimi dečko" koji na ulicama Beograda snima videe za Jutjub kanal.

1611662724_Capture.PNG
Foto: Printscreen/ Instagram/ miloškostic96
Oglas

Ni on sam nije mogao da pretpostavi da će imati više od 800.000 pratioca na Jutjubu.

Pročitajte još: REKORDER! Da li znate koja SVETSKA ZVEZDA je najpopularnija na Instagramu sa čak 250 miliona pratilaca? (FOTO)

Miloš je u Beograd došao pre 10 godina u srednju školu, pa pa na fakultet. Tada je živeo prilično skromno u srednjoškolskim i studentskim domovima. A, baš u jednom takvom je tokom studija počeo sa snimanjima.

Od studetskog kredita kupio je kameru i bubicu i tu počinje njegova priča.

NJegovi videi su šaljivi. Prilazi nasumično ljudima na ulici i postavlja im razna pitanja, koja su većini zanimljiva i smešna. Kasnije im je objašnjavao da su pitanja samo šala.

Postao je neko ko nema blama da bilo šta uradi, ali sa dozom umerenosti i ukusa. Pa je tako pitao ljude šta je sreća, da li imaju kravu. Ušao je u apoteku i tražio lek za bolji život, rekao da ne vidi kad zatvori oči, a u prodavnici zdrave hrane 100 grama humora.

Sada ima preko 800.000 pratioca na Jutjubu.

Pročitajte još: EKSKLUZIVNI INTERVJU SERGEJA ĆETKOVIĆA: O detinjstvu, roditeljima, supruzi, ćerkama i muzici

Kršio je mnoga "nepisana pravila", kucao na pisaćoj mašini u čitaonici Pravnog fakulteta, provodio 24 sata u šatoru u Knez Mihailovoj. On je jedan je od retkih jutjubera koji je za samo tri godine došao doogromnog broja pratioca.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kimis Life (@miloskostic96)

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas