Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
серија

БУДИ НАЈБРЖИ И ОСВОЈИ 100.000 ДИНАРА ГЛЕДАЈУЋИ ОМИЉЕНУ СЕРИЈУ! Прати „Династију и сваке вечери можеш добити ову вредну награду! Ево и како!

Нова домаћа серија, "Династија", емитује се од понедељка до четвртка од 22х на ТВ Пинк.

1633850551_Dinastija--4---1-.jpg
Фото:промо
Oglas

Домаћа адаптација планетарно популарне серије „Династија“ освојила је гледаоце у Србији, који сваког дана од понедељка до четвртка с нестрљењем очекују нову епизоду и наставак приче о турбулентном животу елитне београдске породице Кадић. Занимљива и интригантна прича, фантастична глумачка екипа и сценографија која оставља без даха су разлози због којих пратите „Династију“, а сада ћете мати разлог више да не пропустите ниједну епизоду!

Наиме, главни спонзор серије „Династија“, мобилни опертер нове генерације Глобалтел, одлучио је да награди вас, верне гледаоце ТВ Пинк и ове високобуџетне домаће серије, и то са ни мање ни више него 100.000 динара. И не брините, није ништа компликовано – све што треба да урадите јесте да наставите гледате „Династију“.

Фото: промо

Од понедељка, током сваке епизоде „Династије“, која се емитује од понедељка до четвртка у 22 часа на ТВ Пинк, на екрану ће се појавити број телефона, а ви, драги гледаоци, треба да будете брзи! Први гледалац који се јави на овај број телефона након што се појави на екрану, освојиће 100.000 динара те вечери.

Дакле, осим што ћете уживати у узбудљивој причи о Кадићима, у напетим љубавним односима, интригама, преварама, преокретима и породичним тајанама које се крију иза затворених врата лускузних вила, имате прилику да освојите и 100.000 динара – и то сваке вечери од понедељка до четвртка када се серија емитује на ТВ Пинк.

Фото: промо

Подсетимо, откако је најављено снимање домаће верзије ове популарне сапунице, влада велико
интересовање, а почетак емитовања опавдао је очекивања публике. Од прве епизоде, гледаоци у Србији
без даха прате живот породице Кадић и свих оних који су у њиховој близини, а свака нова епизода доноси и нова узбуђења. Због тога је сваким даном све више вас који гледате „Династију“, а сада ћете свакако имати додатни мотив да од понедељка до четвртка у 22 часа будете уз ТВ Пинк.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas