· · Komentari: 0
TV Pink

NOVI REKORDNI REZULTATI GLEDANOSTI! TV Pink je neprikosnoveni lider u informativnom, zabavnom, serijskom i rijaliti programu! Apsolutno najgledanija televizija u Srbiji!

Sa 20 odsto televizijskog auditorijuma, televizija Pink je u totalu bila neprikosnoveno najgledanija televizija u Srbiji, te skoro duplo gledanija u odnosu na drugoplasiranog komercijalnog emitera.

1637247579_pink-logo--2-.png
Foto: promo

Nakon fantastičnih rezultata koje je TV Pink ostvarila u prethodnom periodu, ružičasta televizija nastavlja da obara rekorde gledanosti. Jučerašnji dan pamtićemo po rekordnim rezultatima koje je ostvarila TV Pink: apsolutno najglednija televizija u Srbiji ne samo u odnosu na ostale komercijalne emitere, već i u odnosu na Javni servis Srbije.

Zvanični podaci agencije za merenje TV gledanosti „Nielsen Audience Measurement“ govore da je TV Pink tokom prethodnog dana bila daleko ispred bilo koje komercijalne TV stanice, ali i gledanija od Javnog servisa Srbije.

Foto: promo

Sa 20 odsto televizijskog auditorijuma, televizija Pink je u totalu bila neprikosnoveno najgledanija televizija u Srbiji, te skoro duplo gledanija u odnosu na drugoplasiranog komercijalnog emitera. Kada govorimo o kategoriji ženske publike, razlika u odnosu na ostale televizije je drastična – sa 24 odsto ženskog auditorijuma, televizija Pink je bila duplo gledanija od Javnog servisa Srbije, ali i drugoplasirane komercijalne televizije, dok je u kategoriji ženske publike starosti od 18 do 49 godina sa 21 odsto auditorijuma bila više nego trostruko gledanija od Javnog servisa. Ubedljivu prednost u odnosu na sve emitere, televizija Pink ostvarila je i u kategoriji gledalaca starosti od 18 do 49 godina, među publikom sa teritorije Beograda, kao i među urbanom populacijom.

Televizija Pink je tokom jučerašnjeg dana bila neprikosnoveni lider u informativnom programu – centralnu informativnu emisiju „Nacionalni dnevnik“ pratilo je više od 1.000.000 gledalaca. Uz „Nacionalni dnevnik u 10“ i „Popodnevni dnevnik“ bilo je 22 odsto televizijskog auditorijuma, dok je uz „Nacionalni dnevnik u 13“ bilo 24 odsto televizijskog auditorijuma. U danu iza nas, jutarnji program TV Pink „Novo jutro“ je sa 21 odsto televizijskog auditorijuma bio najgledaniji jutarnji program u Srbiji.

Milionski auditorijum bio je uz zabavni program TV Pink. Tako je emisija od koje strepe poznati „Paparazzo lov“ ušla u top 10 najgledanijih emisija u danu, sa 24 odsto televizijskog auditorijuma. Veliki uspeh ostvarila je i emisija „DNK“ uz koju je bilo 24 odsto televizijskog auditorijuma i čak 31 odsto ženske publike. „Paparazzo lov“ i „DNK“ našle su se u top pet najgledanijih emisiija svih TV stanica rokom jučerašnjeg dana u ciljnoj grupi gledalaca starosti od 18 do 49 godina. 

Titulu najgledanije serije inostrane produkcije na svim televizijama u Srbiji nosi „Zakletva“, koja je zauzela 5. poziciju na listi najgledanijih TV formata, dok se na sedmoj poziciji nalazi „Fatalna ljubav“. Pored inostranog programa, i domaći serijski program ostvario je uspeh – visokobudžetnu adaptaciju najgledanije sapunice svih vremena „Dinastija“ pratilo je 17 odsto ženske publike.

Najgledaniji rijaliti na Balkanu „Zadruga 5” i dalje privlači sve veću pažnju publike, pa su milionski fanovi i ovog vikenda bili uz svako uživo uključenje u Belu kuću, a večernja emisija „Zadruga 5: Pitanja gledalaca“ ostvarila je nezapamćene rezultate sa čak 33 odsto televizijskog auditorijuma i neverovatnih 42 odsto ženskog auditorijuma.

Hvala vam na ukazanom poverenju i pozivamo vas da ostanete uz TV Pink, kao što ste to činili prethodnih 27 godina.

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.