Oglas
· · Komentari: 2
NULA

OVE zemlje nisu dale Konstrakti NIJEDAN POEN! "Kada sam videla glasove žirija, mislila sam da ovo ne prolazi"

Nakon dramatičnog finala Evrovizije, Srbija je završila na petom mestu

1652597271_pjimage---2022-05-15T084651.204.jpg
Foto: Printskrin/Jutjub
Oglas

Zahvaljujući glasovima publike, Srbija je u trnutku izbila na prvo mesto, ali ne možemo a da ne primetimo da evrovizijski žiri nije bio naklonjen našoj prestavnici i pesmi "In corpore sano", uprkos histeriji koju je izazvala u celom svetu.

Kada su poeni u pitanju, Konstrakta je dvanaest poena dobili smo od: Crne Gore i Hrvatske.

Primetno je bilo i da smo od većine zamalje dobili NULA poena - to su:

Holandija, San Marino, Malta, Ukrajina, Albanija, Estonija, Azejberdžan, Nemačka, Norveška, Izrael, Poljska, Grčka, Moldavija, Bugarska, Island, Letonija, Švajcarska, Danska, Francuska, Jermenija, Rumunija, Gruzija, Austrija i Češka.

Pročitajte još: KONSTRAKTA doživela PEH u finalu Evrovizije: Srpska predstavnica ipak ostala pribrana na sceni (VIDEO)

Glasovi žirija uopšte se nisu poklopili sa ukusom publike, što se najbolje videlo nakon 225 poena publike, zahvaljujući kojima je Srbija izbila na prvo mesto.

Ukrajina je odnela pobedu u dramatičnoj završnici sa predstavnikom Velike Britanije, a naša predstavnica je jedna od onih koja je mogla da računa samo na glasove publike, kada stručni žiri i nije bio toliko naklonjen "umetnici".

Foto: Printskrin/Jutjub

Odmah nakon finala je to i rekla:

"Bilo je uzbudljivo, to sa žirijem je bilo tanko, pa sam mislila da ovo ne prolazi ovde", rekla je Konstrakta i dodala: "Od publike smo na drugom, trećem mestu, čini mi se, to mi je draže!".

Foto: Printskrin/Jutjub

Ana se zahvalila i žiriju Crne Gore i Hrvatske koji joj je dao 12 poena.

"Osetila sam najveću podršku od naših suseda. Za publiku ne znam, dobili smo ukupan broj. Od žirija smo od Hrvatske i Crne Gore dobili 12, lepo. Iznenađenje je i 5 od Irske. Mislim da smo dobro prošli ".

BONUS VIDEO:

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas