· · Komentari: 0

Porodila se RIJANA! Na svet donela dečaka u STROGOJ TAJNOSTI i to pre PET DANA

Svetska zvezda se postarala da sve sakrije od očiju javnosti

1652984607_rijana.jpg
Foto: Profimedia

Američki mediji navode da se pevačica porodila još 13. maja u Los Anđelesu. Ona je na svet donela dečaka, ali njegovo ime još uvek nije poznato javnosti, prenosi američki TMZ.

Isti portal prenosi da su Rijanu poslednji put paparaci uslikali na javnom mestu 9. maja, kada su ona i Asap Roki bili na večeri u prestižnom restoranu.

Svetski mediji i javnost nisu prestajali da bruje o Rijaninom trudničkom stomaku, koji je ona isticala u prvi plan svojim smelim kombinacijama gde god da se pojavila. Dok je pojedinima to bilo izuzetno pohvalno, budući da je postavila nove standarde i doprinela tome da se svaka trudnica oseća bolje i slobodnije u svom telu, drugi su osudili njene ekscentrične autfite.

Povodom te teme nedavno je izjavila:

- Nadam se da smo uspeli da redefinišemo ono što se do sada smatralo "pristojnim" za trudnice. U mom telu se trenutno dešavaju neverovatne promene i neću se zbog toga stideti. Ovo vreme bi trebalo da bude slavlje. Jer zašto bih krila svoju trudnoću? Kada sam saznala da sam trudna, pomislila sam u sebi: "Nema šanse da kupim bilo šta u prodavnici za trudnice. Žao mi je, previše je zabavno oblačiti se. Neću dozvoliti da taj segment nestane jer se moje telo menja - rekla je za "Vog".

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.