Oglas
· · Komentari: 0

Pre veze sa Pikeom, Šakira je deset godina provela sa muškarcem koji je tužio za 250 miliona dolara: Evo ko je u pitanju

Slavna pevačica deset godina je bila u vezi sa Antoniom de la Ruom

1657263637_sakira1.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Antonio de la Rua je jedan od Šakirinih najpoznatijih bivših. Par je bio zajedno čitavu deceniju od 2000. do 2011. godine.

Pročitajte još: Zbog njenog neverovatno MOĆNOG glasa, zvali su je kraljica ROMSKE muzike: Zbog jedne stvari odala se poroku i razbolela

Nakon 11 godina veze, oboje su odlučili da prekinu, iako su i dalje ostali u kontaktu jer je Antonio bio Šakirin advokat. Međutim, 2012. i 2013. oboje su se našli u sudnici na suprotstavljenim stranama jer je Antonio tražio nadoknadu za sve godine rada za pevačicu, tvrdeći da joj je pomogao da napravi karijeru.

Sin bivšeg argentinskog predsednika Fernanda de la Rue tražio je 250 miliona dolara odštete od pevačice zbog izgubljenih ugovora nakon njihovog rastanka, naveli su kolumbijski mediji 2012, međutim, presuda nije doneta u Antonijevu korist.

Foto: Profimedia

Iako Šakira i njen bivši više ne komuniciraju, pevačica u junu 2019. kada je Fernando, Antonijev otac, preminuo podelila dirljivu poruku na Instagramu. Šakira je delila blisku vezu sa bivšim političarem, a tom prilikom se oglasila i na društvenim mrežama i podelila fotografiju, Fernanda i Antonija, i prenela veoma iskrenu poruku.

"Fernando, otišao si zauvek, prijatelju. Vaša deca, vaša supruga Ines, vaši unuci, vaši prijatelji i ja, pamtićemo vas sa neizmernim osećajem ljubavi prema vašoj skromnoj duši pune ljubavi. Volim te, Šakira", napisala je pevačica.

Pročitajte još: Bila je jedna od omiljenih votiteljki sa ovih prostora, a onda se povukla zbog problema u porodici (FOTO)

Inače, danas je Antonio uspešan biznismen i otac dvoje dece.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas