· · Komentari: 0
B92

Uz "NJena pravila sa Ninom" i "Bez faula!" zavirite u život i karijeru naših najuspešnijih sportista

Sportska redakcija portala B92.net pripremila je nove poslastice za prave ljubitelje sporta.

1614947673_AKK_1351.jpg
Foto: Promo

Nakon nekoliko uspešnih godina i čak 130 audio emisija, najslušaniji sportski podkast na našem jeziku "Sa terena" dobija pojačanje. I to video izdanje. I to ne jedno, već dva. 

Svakog ponedeljka u 20 časova, uz novinare naše sportske redakcije, u novim video podkastima čitaoce B92.net čekaju dobro poznata lica. 

Koleginica Nina Kolundžija će, u podkastu "NJena pravila sa Ninom", svake druge nedelje sa svojim sagovornicama razgovarati o napravedno zapostavljenom segmentu sporta i u Srbiji i u svetu – ženama u sportu i ženskom sportu. Kroz iskustva najboljih srpskih sportistkinja, poznatih stručnjaka, kao i malobrojnih žena na visokim sportskim funkcijama, analiziraćemo uslove u kojima bitiše ženski sport.

"Volela bih da njih, njihove rezultate, probleme i izazove učinimo vidljivijim i da promenimo narativ. Kada u pretraživaču potražite 'najbolje sportistkinje Srbije', najpre se pojave 'najlepše sportistkinje Srbije' što dovoljno govori o tome na koji način se pristupa ženskom sportu. Osim toga, neuporediv je broj vesti i intervjua sa sportistima, s jedne, i sportistkinjama, s druge strane. Sve su to razlozi zbog kojih sam odlučila da pokrenem podkast", kaže Nina Kolundžija.

Istovremeno, svake druge nedelje imaćete prilike da uživate i u podkastu "Bez faula!" i kolegu Miloša Šaranovića koji će uz novinare sportske redakcije B92.net obrađivati aktuelne i bitne sportske teme, razgovarati sa najvažnijim imenima iz sveta sporta i pokušati da vam otkrije neke stvari koje o sportu možda i niste znali.

"Pričama o sportu nema kraja. U podkastu 'Bez faula!' nema kraja, ima glave i repa i svih sportskih tema. Uz maksimalno poštovanje sagovornika, u granicama fer pleja, ali bez kompromisa…", najavljuje urednik sportskog programa TV B92 Miloš Šaranović.

Foto: Promo

"Naša sportska redakcija vredno radi da čitaocima pruži najvažnije sportske vesti, najpreciznije analize, specijalnim izdanjima isprati sva najveća takmičenja... Svojevrsni povratak Nine i Miloša na stranice B92.net omogućiće nam da Vam se približimo u još jednom formatu – video podkastu", kaže urednik sportske redakcije portala B92.net Aleksandar Kovačević.

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.