Oglas
· · Komentari: 0

"AKO ĆE IH OVA PESMA HLEBOM NAHRANITI, NEK JEDU": Nastavlja se sukob Dare Bubamare i Slobe Radanovića

Dara Bubamara se ponovo oglasila na svom Instagram profilu

1712143725_Foto-Ataimages.rs-Dara-i-Sloba.jpg
Foto: Ataimages.rs
Oglas

Pevačica Dara Bubamara i njen kolega Sloba Radanović su već danima u sukobu zbog pesme "Infarkt duše" koju je napisala pokojna Marina Tucaković, a komponovao Goran Ratković Rale.

Pesma je trebala da se pojavi na Slobinom novom albumu, ali Dara tvrdi da je ona vlasnica ove sporne numere, pa ju je izbrisala sa Slobinog kanala na Jutjubu.

Sukob je dobio svoj epilog. Dara je na Instagramu postavila skrinšot Slobine verzije ove pesme i zaokružila deo u kom piše da je ona vlasnica pesme.

Na fotografiji je ostavila poruku svom kolegi i njegovim saradnicima.

- Evo pustimo stoku malo... Ako će ova pesma hlebom da ih nahrani... neka jedu - napisala je ona.

 

Foto: Printskrin/ Instagram - darabubamara_official

Ostaje da vidimo kako će Sloba reagovati na ovu provokaciju.

Podsetimo, Dara je u emisiji kod Ognjena Amidžića ispričala svoju verziju situacije oko pomenute pesme.

- Mi smo izbacili prvi pesmu, a onda je on to poželeo. 2021. godine je mene pozvala Marina Tucaković da čujem pesmu i kaže ona meni: "Dođi, molim te, da čuješ pesmu, ima da se oduševiš", ja se stvarno oduševim i snimim pesmu koja me je podsećala na oca koji je posle toga i preminuo, a na sve to to je bila poslednja pesma Marine Tucaković, prošlo je neko vreme od tada i autori obzirom da su imali pesmu pustili su Slobi i on ju je čuo, on je imao i moj snimak gde se čuje moj glas i Željka Nikolića glas, išao je i kod Cece da snime duet i kod Tanje Savić, ali su ga odbile, mene niko nije zvao, niti mi je bilo ko javio iako su znali da je pesma kupljena. U jednom momentu čujemo kako se Sloba hvali na televiziji kako je Marina njemu napisala tu pesmu, ja sam odmah pomislila "kakva nepravda", pri tom to je naša pesma i niko nam se nije javio, a Slobi sam pomogla i bila sam uz njega, a mislim da je Rale preprodao tu pesmu i ne znam kako se svi oni ne boje Boga. Sad je počeo sud i krivične prijave pa ćemo videti šta će se tu dešavati, on je hteo marketing preko mene, sad ga je i dobio, a za sve ostalo ćemo videti - bila je brutalno iskrena pevačica.

BONUS VIDEO:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas