Oglas
· · Komentari: 0

"Ako neki sa DVE poznate pesme prodaju tri Arene, Draga Mirković je zaslužuje 30": Jelena Karleuša rekla šta misli o kolegama (FOTO)

JK bez dlake na jeziku

1697010946_Foto-Ataimages.rs-JK-Dragana-Mirkovic.jpg
Foto: Ataimages.rs
Oglas

Jelena Karleuša se oglasila na svom Instagram profilu povodom koncerata koje će Dragana Mirković održati u decembru. S obzirom a to da je već zakazala dva koncerta, Karleuša je odlučila da pohvali koleginicu.

- Ako neki sa dve poznate pesme i dve godine karijere prodaju tri Arene, Dragana Mirković treba i zaslužuje 30 Arena u Beogradu i popis stanovništva u Hrvatskoj, Bosni, Sloveniji i Makedoniji... Ovako se to radi, bez plaćene YT kampanje i lažnih klikova iz Pakistana, bez uloženih stotina hiljada evra u reklamu i iskakanje iz frižidera - BEZ IKAKVE REKLAME VEĆ DVE RASPRODATE ARENE! EJ?! - napisala je Jelena na fotografiji.

Foto: Printscreen/ Instagram - karleusastar

Pevačica nije jasno istakla na koga je mislila, ali je jasno da rad i trud Dragane Mirković u potpunosti poštuje i podržava.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas