Oglas
· · Komentari: 0

Anđelka nikad srećnija: Buduća mama pokazala prve fotografije svoje bebe, i raznežila sve (FOTO)

Podelila svoje srećne trenutke

1682927055_Andjelka-Prpic-NASLOVNA.png
Foto: Instagram printscreen/ andjelkap
Oglas

Otkad je stupila u novu vezu , glumica Anđelka Prpić nerado govori o svom privatnom životu. Tako u početku nije želela niti da potvrdi, niti da demantuje da li je u blagoslovenom stanju.

Međutim, kada je trudnički stomak već počeo da se nazire, glumica ga je ponosno prošetala, ruku pod ruku sa svojim izabranikom, pa više nije bilo sumnje da će lepa Anđa uskoro ponovo postati mama. No, nove fotografije Anđelke Prpić su potpuno iznenađenje za sve.

Foto: ATA

Naime, glumica je objavila fotke na kojima joj se vidi go trudnički stomak, što je sve njene pratioce poptpuno raznežilo. Međutim, pravo iznenađenje bilo je kada je pored svoje objavila i prvu sliku svoje bebe.

Foto:andjekap

Tačnije, fotografiju ultrazvuka, ali i testa za trudnoću. Ove fotografije Anđelke Prpić su potpuno iznenađujuće, s obzirom na to da lepa glumica nikada nije delila toliko intimne stvari sa javnošću.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas