Oglas
· · Komentari: 0

Poznati mladi glumac doživeo je MOŽDANI UDAR u 35. godini: "Govorio sam kao dete"

Morao je ponovo da uči da govori

1665560326_kris-fourtnej.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Kris Fountejn, mladi britanski glumac preživeo je moždani udar pre nešto više od mesec dana, a sada je otkrio i kakve je posledice to ostavilo na njegovo zdravlje.

Pročitajte još: "Izvinite, vaspitavam dete": Anđelka Prpić ispričala anegdotu iz prodavnice - "Tu scenu pamtim"

Glumac koji je poznat po ulozi u seriji "Ulici krunisanja", imao je veoma ozbiljnih zdravstvenih problema, koji će mu ostati do kraja života.

Kako je sam Fountajn rekao za list Dejli miror, ovaj nemili događaj dogodio se u avgustu, dok je bio kod kuće.

- Jednog jutra sam se probudio i znao da nešto nije u redu. Mama me je pozvala i jednostavno nisam mogao da izgovorim ni reč. Počeo sam da hodam po kući i gledam stvari i znao sam koje su, poput televizije ili frižidera, ali nisam mogao da ih izgovorim - rekao je glumac i dodao:

Pozvao sam Hitnu pomoć, po savetu moje majke i oni su brzo došli po mene, bilo je tako strašno - rekao je.

Kris naglašava da mu je bilo jako teško da shvati, da ne može kako treba da govori i iznese svoje misli.

- Osećao sam se glupo jer sam tačno znao šta želim da kažem lekarima, ali nisam mogao da izgovorim reči, govorio sam kao dete, bilo mi je zaista neprijatno. Kada su doktori potvrdili da sam imao TIA i rekli reč moždani udar, jednostavno nisam mogao da verujem, nastao je trenutak čiste panike u strahu šta to znači do kraja mog života - kaže mladi glumac i dodaje:

- Da li ću dobiti još jedan? Da li bi sledeći bio još gori, pa možda mi se oduzmu ruke i noge. Onda sam osetio neverovatan strah i rasplakao sam se - dodao je.

Pročitajte još: Indi se udala u tajnosti: Pevačica otkrila detalje (FOTO)

Fountajn je primljen u Univerzitetsku bolnicu Homerton, ali je brzo prebačen u specijalno odeljenje za moždani udar u londonskoj bolnici gde je podvrgnut testovima.

BONUS VIDEO:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas