· · Komentari: 0
OTVORENO

Ovo je VILA PAJKIĆ, ćerka Isidore Bjelice: Živi povučenim životom, smrt majke joj najteže pala (FOTO)

Iako su joj majka i brat poznate ličnosti, ona nikada nije volela da se eksponira

1596792875_vila-pajkic.jpg
Foto: Instagram printscreen/ isidorabjelicapajkic

Vila Pajkić, ćerka Isidore Bjelice i dalje nepoznanica za domaće medije. Jako je bila vezana za majku, a njena smrt potpuno je slomila. Svoju bol iskazala je gašenjem Instagram profila.

Pročitajte još: RAJ ZA SRBE! Ako OVDE letujete dobijate besplatne ležaljke, suncobrane i peškire, a DVOJE DECE NE PLAĆA NIŠTA

Pročitajte još: Evo gde i kada će biti sahranjena Isidora Bjelica

Iako joj je majka bila najpoznatija naša spisateljica, a brat poslednjih godina javnosti je postao poznat kao voditelj emisije "Kontravizija", Vila Pajkić nikada nije privlačila medijsku pažnju. Živi život tinejdžerke i retko kad se pojavljuje u medijima.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#motherdaughterlove #agrippina #ourtime #metopera #purelove #music @vilapajkic #handel

A post shared by Isidora Bjelica (@isidorabjelicapajkic) on

Isidora je često u medijima isticala koliko je ponosna na svoju decu, posebno na Vilu, koja se jako mlada susrela sa maminom bolesti, te joj je za 18 rođendan, koji je bio u januaru, veoma dirljivom porukom čestitala i objasnila čitav njen život u poslednjih nekoliko godina, otkako se ona razbolela.

Pročitajte još: LUKSUZ JE SREDNJE IME OVOG HOTELSKOG LANCA: Dvoje dece gratis u hotelima Titanic Beach Lara i Titanic Deluxe Belek

Iako je bila jako mlada, već od 15. godine, Vila se brinula o bolesnoj majci, bila sa njom na hemioterapijama i trudila se da joj svaki trenutak bude srećan. Ostvarila je Isidorinu želju i sa nepunih 18 godina, upisala je fakultet.  Voli fotografiju i umetnost, o čemu svedoče i njene društvene mreže na kojima je u poslednjih pet godina objavljivala svoje crteže, fotografije i umetničke radove. 

Isključivo u medijima se pojavljivala sa majkom i bratom, kada je trebalo da se slikaju za naslovnu stranu nekog domaćeg časopisa. Poznata je po svom neobičnom stilu, boji kose i načinu života, a sve to radi daleko od očiju javnosti. 

Veoma je pogođena smrti majke za koju je bila veoma vezana, a svoju tugu pokazala je gašenjem društvenih mreža.

Pročitajte još: POSTOJI RAZLOG! Znate li zašto je Isidora Bjelica uvek nosila ŠEŠIRE? (FOTO)

Podsetimo, Isidora Bjelica preminula je 5. avgusta u 52. godini, nakon duge borbe sa rakom jajnika. Iza sebe je ostavila supruga Nebojšu Pajkića, sina Lava i ćerku Vilu. Sahrana poznate spisateljice zakazana je za subotu 9. avgusta na Novom groblju, dok će se komemoracija održati u Sava Centru istog dana u 12 časova.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.