· · Komentari: 0
ESTRADA

"Bilo me sramota tako obučena da se PREKRSTIM, osećala sam se kao SOTONA": Pevačica polugola pevala pred popovima

Pevačica Sanja Stojanović otkrila je neprijatnu situaciju koja joj se desila tokom jednog nastupa.

1635601532_SANJA-2.png
Foto: Printskrin/Jutjub/Grand Production

Pevačica Sanja Stojanović proslavila se u takmičenju "Zvezde Granda" 2007. godine, kada je bila u grupi sa Katarinom Živković, Radom Manojlović i Milanom Stnakovićem.

Nakon incidenta sa intimnom snimkom koji joj je promenio život i uticao na karijeru, Sanja se povukla sa javne scene sve do sada. Nakon četrnaest godina odlučila je da se posveti pevanju.

Pročitajte još: "Vreme koje sam provela u Zvečanskoj bilo je TRAUMATIČNO": Vesna Đogani OTKRILA teške momente odrastanja bez RODITELJA

Sanja je za to vreme promenila imidž, a sada je progovorila i o raznim dešavanjima iz života, pa se prisetila jedne anegdote, kada je pevala na osamnaestom rođendanu, i kada nije znala da će u zvanicama biti sveštena lica.

- Jednom mi se desila jako neprijatna situacija. Pevala sam u Aranđelovcu na punoletstvu. Napucala sam se, sa sve onim praćkama na grudima. Čovek koji je pravio rođendan kćerki je pop. Kada sam videla među gostima sve popove u mantijama, a ja sa crnim praćkama, osećala sam se kao sotona. Ne znam da li da vučem suknju dole ili da praćke skinem. Gospodin je tražio mikrofon od mene i počeli su da pevaju molitvu. Bilo me je sramota tako obučenu i da se prekrstim. Otišla sam do auta, gde imam ful garderober, uljudila sam se. Nije bilo to što sam očekivala, ali sam se izvukla - prisetila se Sanja uz osmeh u emisiji "Live Tok".

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.