Oglas
· · Komentari: 2

Bojana Stamenov iskreno: "Nije mi jasna pesma predstavnika Srbije za Evroviziju" (FOTO)

Bojana Stamenov predstavljala je Srbiju 2015. godine na Evrosongu

1678455268_brstaenov.jpg
Foto: Youtube/ printscreen/RTS
Oglas

Bojana Stamenov, gostujući u emisiji "Kec na jedanaest" na televiziji K1, otkrila je svoje mišljenje o ovogodišnjem izboru za Pesmu Evrovizije, ali i samom predstavniku Luke Blacku, koji će u Liverpulu nastupiti za Srbiju.

- Godinama sam se trudila da budem diplomata, uvek ću se truditi da stanem iza našeg predstavnika na Evroviziji, ali moram da priznam da sam se prvi put našla u potpunom rebusu sama sa sobom. Ispratila sam Pesmu za Evroviziju, meni je tu bio veliki nedostatak muzike. Čast izuzecima, bilo je tu nekih stvarno lepih pesmica, ali nekako nikako se nije ubola tema takmičenja za Evrooviziju. Konstrakta je bila bila drugačija, a ove godine mi nije baš najjasnija pesma, pevanje, ni dikcija, iako mu ja stvarno i od srca želim svu sreću u Liverpulu. Jasno mi je da idemo unapred i da dolaze nove generacije, ali sam se malo izgubila u celoj priči. Možda je to samo do mene i zato kažem da sam stara škola, jer ja gledam tekst, poentu, priču, pevanje, gledam nešto drugo. Sve ovo što sam ispričala je moje lično mišljenje, ne mora da bude ispravno - rekla je Bojana Stamenov i dodala:

- Muzika se više gleda nego sluša, to je moja percepcija. Ranije se gledao koncept, ali ja ga ovde ne vidim. Videla sam predstavnika, poželala sam mu sreću i stojim iza toga, da ko god da nas predstavlja, treba da ga podržimo, ali trebaće mi malo vremena da sve to mi nekako slegne. Možda će to u Liverpulu dobro i da prođe.

Bojana kaže da kritika nije upućena Luke Black-u, predstavniku Srbije u Liverpulu, nego pesmama uopšte koje su bile u takmičenju.

- Bila je kritika uopšteno za pesme. Pesma koja je pobedila, meni se još uvek nije slegla. Mislim da je malo promašeno, mislim da smo prošle godine imali mnogo veći izbor pesama, u smislu žanra, pevanja i koreografije - kaže Bojana i dodaje da joj nije jasno zbog čega Tijana Dapčević nije prošla u finale.

- Meni se njen nastup i samouverenost jako dopada, jer na Evroviziji se peva uživo. Nastup je bio fantastičan, kolorit, autfit, Tića, koja je samouvereno stala i iznela pesmu. Takođe, bila mi je jako slatka mala Nađa, ali možda bi bolje prošla, na veliku žalost, da je u pitanju dečija Evrovizija ili da je bila još neka kompozicija u tom maniru. Debitantski je bila fantastična i stabilna - kaže Bojana u pomenutoj emisiji i dodaje da treba promeniti koncept takmičenja kod nas.

- Ako smo se vratili u mod, gde može svako da se prijavi, treba ipak konceptualno osmisliti tako, da izvođači koji su afirmisani, moraju da znaju gde stoje  na toj mapi.

Bojana Stamenov tvrdi, da smo prošle godine imali sjajnu pesmu za Evroviziju, ali isto tako smatra da može i u Liverpulu da se dogodi magija. Takođe, apeluje na svoje kolege da se potrude i da za sledeću godinu naprave nešto dobro.

Bonus video:

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas