Oglas
· · Komentari: 0
tuga

Bolest je ipak bila jača: Poznata glumica preminula u 46. godini

Poznata glumica preminula je nakon duge i teške borbe sa rakom dojke

1649779285_svece.jpg
Foto: unsplash.com
Oglas

Melani Klark Pulen , koja je javnosti poznata po ulozi u seriji "EastEndersa" u kojoj je igrala nećaku Polin Fauler Meri Fleerti, preminula je u 46. godini, nakon dvogodišnje borbe sa rakom dojke.

Pročitajte još: Takmičarka ZVEZDE GRANDA se oglasila prvi put nakon odustajanja iz takmičenja: Evo šta je rekla o napadu koji je doživela od pojedinih članova žirija (VIDEO)

Melani je u januaru 2019. godine dijagnostifikovan rak i od tada je krenula njena borba sa opakom bolesti, koju je nažalost 29. marta izgubila.

Foto: Printscreen Instagram/mizmelly

Iako je 2020. godine, obavestila sve da je uspela da pobedi, nažalost samo nekoliko meseci kasnije, ispostavilo se da se tumor pojavio na mozgu. Ona je svakodnevno sa pratiocima delila svoju borbu, ali ipak nije uspela da pobedi i drugi put. Melani je iza sebe ostavila muža i troje dece.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas