Oglas
· · Komentari: 1

Takmičarka ZVEZDE GRANDA se oglasila prvi put nakon odustajanja iz takmičenja: Evo šta je rekla o napadu koji je doživela od pojedinih članova žirija (VIDEO)

Takmičarka otvorila dušu

1649776440_zvezde-granda.jpg
Foto: Youtube printscreen/TV Prva
Oglas

Aleksandra Ićurpun, u subotu uveče bila je glavna tema čalnova žirija zbog stajlinga. Takmičarka se pojavila u provokativnom izdanju, crnom kožnom kostimu, zbog kojih je naišla na osudu Ane Bekute i Snežane Đurišić.

Pročitajte još: Aleksandra Tomić donela važnu odluku mesec dana nakon porođaja: Svi su oduševljeni (FOTO)

Nakon što su Marija Šerifović, Đorđe David, Ceca Ražnatović i Aleksandar Milić Mili, rekli svoje mišljenje, sada se oglasila i Anastasija, koja je objasnila kako se oseća i zbog čega je na kraju odustala od takmičenjača.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Taasaa (@anastasija.icurup)

- Trebalo mi je dva, tri dana da se saberem i iznesem svoje mišljenje. Prvo želim svima da se zahvalim koji me podržavaju. Hvala Saši Popoviću i produkciji, hvala Mariji Šerifović koja je car i stala je iza mene. Mnogo mi je lepo bilo da radim i sa Marijom. Hvala i Đorđu Davidu i Bati Spasojeviću koji me savršeno obukao", počela je Anastasija u "lajvu" na Instagramu, pa nastavila:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Taasaa (@anastasija.icurup)

- Svi koji su me podržali i koji su rekli da mi je karijera ugašena, želim da poručim da moja karijera tek počinje. Radim na velikom projektu, biću zvezda kao što bi trebalo da budem. Dužna sam da vam poklonim pesmu i emociju, hvala svima na lepim komentarima. Za javne prozivke želim da poručim jedno veliko: "Briga me." Mislim da je sa ovom temom završeno. Pružiću svoj maksimum i još svašta nešto. Saši sam zahvalna jer mi je pružio medijski prostor - dodala je Anastasija.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas