· · Komentari: 0
ISKRENO

Brat Rade Manojlović otkrio zbog čega mu pevačica nije pomogla

Brat Rade Manojlović otkrio detalje odnosa sa sestrom

1637566738_nenad.jpg
Foto: YouTube printscreen /TV Prva

Nenad Manojlović, bio je takmičar Zvetda Granda, a tada se najviše spekulisalo o tome, kako njegova polusestra, Rada Manojlović, koja je jedna od najtraženijih pevačica, ne želi da mu pomogne u karijeri.

Pročitajte još: Bila je velika muzička zvezda, a onda je doživela NERVNI SLOM: Znate li o kome je reč? (FOTO)

NJih dvoje su uvek isticali da su u korektnim odnosima, a sada je Nenad otkrio i zbog čega mu sestra baš i nije pomogla:

- Generalno ja ne smatram da je meni bila potrebna bilo kakva pomoć, mislim da imam dovoljno talenta od Boga da mogu da prođem i sam. Desilo se da ja jesam polubrat Rade Manojlović koja je tada već bila velika zvezda i to se dešavalo i drugima, Mariji Šerifović i svi su oni imali ogroman problem da izađu iz senke svojih roditelja, braće ili nekoga iz porodice ko je već napravio veliku karijeru, tako da to sa jedne strane može da bude i otežavajuća i olakšavajuća okolnost. Ja nikada nisam tražio da me neko gura kroz moju karijeru - rekao je Nenad u emisiji "Zvezde Granda Specijal" i dodao:

- Nije da nije bilo pokušaja, u početku sam ja više navaljivao, a ona je rekla: 'Čekaj da dođe pesma, ne možemo da snimimo bilo šta', posle toga je ona našla neku pesmu kad sam ja prošao u Zvezdama Granda, ali se meni uopšte nije svidela. Jako je teško napraviti pesmu za brata i sestru koja bi bila interesantna. Rada i ja smo po ocu brat i sestra i ja nisam odrastao sa Radom, mi jesmo brat i sestra, ali nažalost skoro ceo život nismo živeli zajedno - zaključio je on.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.