Oglas
· · Komentari: 0
PODIŽE SE OPTUŽNICA

Buba Koreli pušten iz zatvora!

Nakon sinoćnjeg hapšenja, Buba Koreli je pušten na slobodu

1613484910_buba-koreli.jpg
Foto: Instagram printscreen/bubacoreli
Oglas

Amar Hodžić, poznatiji kao Buba Koreli, i njegov rođak Omar Curić pušteni su iz policijskih prostorija nakon što je reper sinoć uhapšen zbog oružanog incidenta u naselju Stup, potvrđeno je iz Tužilaštva KS.

Pročitajte još: KARLEUŠA zapečatila odnos sa Duškom i jednom fotografijom PONOVO NAJAVILA BURU (FOTO)

Kako je rečeno nije bilo zakonskog osnova za njihovo dalje zadržavanje. Tužilac je naredio da se u ovom predmetu otvori istraga koja će se sprovesti u redovnoj proceduri.

Podsetimo, Koreli je uhapšen u ulici Ljubljanska u vozilu. Tom prilikom pretreseno je i njegovo vozilo. Tereti se za izazivanje opšte opasnosti, nošenje oružja i nanošenje teških telesnih povreda.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cora (@bubacorelli)

Iz MUP-a KS je potvrđeno da osobe koje su zadobile povrede nisu ranjene iz vatrenog oružja, već se radi o povredama zadobivenim u tuči. Podsećamo da se incident dogodio oko 16.30 i da su policajci zatekli dve povređene osobe.

Pročitajte još: DOKAZ LJUBAVI? Dečko Megan Foks zgrozio javnost ... Pokazao šta nosi u ogrlici (FOTO)

Još se traga za jednom osobom koja je prilikom pucnjave bila u "mercedesu". Za tim autom je raspisana potraga.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas