Oglas
· · Komentari: 0

Ceca priznala čime bi se bavila da nije pevačica: "Bilo bi mi zabavno da radim sa tinejdžerima" (FOTO)

Folk diva otkrila je zanimljiv detalj

1686991385_cecaraz.jpg
Foto: ATA images
Oglas

Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović zasigurno je ostavila trag na estradi. Snimila je bezbroj vanvremenskih hitova, a na karijeri koju je izgradila mnogi bi joj mogli pozavideti.

Ostvarila se i kao majka i kao baka, a nedavno je proslavila jubilarni 50. rođendan. Da nije postala pevačica, otkrila je čime bi se bavila:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by C E C A (@cecaraznatovic)

- Ja sam htela, da mi nije krenulo sa muzikom, da studiram psihologiju, To me je privlačilo, pedagogija, psihologija. Nekako sam zamišljala sebe da radim u srednjoj školi. Bilo bi mi zabavno da radim sa tinejdžerima - otkrila je u "Ceca show" koji se emituje na "Blic televiziji", pa dodala:

- Ostvarila mi se želja da radim drugi posao, ali opet je raditi blisko sa ljudima i uticati na ljudske emocije pozitivno i nešto najlepše. Kroz muziku uticati na ljudsku emociju je nešto najlepše.

Bonus video:

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas