· · Komentari: 0

CECINA PRIJA VIŠE NE IZGLEDA ISTO: Smršala, promenila stil i frizuru, Bogdanina majka izgleda nikad bolje (FOTO)

Izgleda da joj uloge bake i te kako prija

1682072700_ceca_porodiliste_17042023_0010-Bogdanina-majka.JPG
Foto: Ata images

U dom Ražnatovića i Rodića stigao je još jedan unuk - Krstan, koji je došao na svet baš na rođendan Arkana, pokojnog Cecinog supruga. Ponosni tata Veljko, Bogdanine sestre, presrećne bake i deka nisu skidali osmehe sa lice, a veselje kojem su prisustvovale mnoge ličnosti sa estrade, trajalo je do duboko u noć. Međutim, ovoga puta, umesto balkanske zvezde, pažnju je ukrala prija Danijela Rodić.

Naime, u istom danu, kada se njena ćerka porađala, pojavila se u dva damska izdanja. Prvo je u porodilište došla u tamno sivom kompletu, a taj stajling je upotpunila modernim crnim cipelama i torbom u istoj boji. Osim toga, primetno je da je promenila i frizuru koja joj je skinula, definitivno, godine sa lice.

Foto: ATA

Sa druge strane, za proslavnu u vili na Dedinju kod prije i zeta odabrala je prelep zeleni komplet, koji joj je savršeno pristajao, te se mogu čuti komentari da nikada bolje nije izgledala, kao i da je vidno smršala.

Promena modnog izražaja Cecine prije oduševilo je javnost, ali mogle su se čuti i glasine da ni Danijela nije odolela estetskim korekcijama. Blistav osmeh dolazio je do izražaja, dok na licu gotovo da nema bora.

Gospođa Rodić važi za veoma vrednu i pristupačnu ženu, te joj ne predstavlja problem bilo koji posao da obavi. Oduševila je srpsku javnost prodajom na pijaci, ali i domaćinstvom koje održava u Titelu.

Istakla je jednom prilikom za medije da bi volela da ima devetoro unučadi, kao i da se sa poznatim prijama - Cecom Ražnatović i Gocom Božinovskom fenomenalno slaže, te da su u vrlo bliskim odnosima.

 

– Ni sanjala nisam da ću se oroditi sa Cecom i Gocom. To je sve sudbina, niko nije tako planirao. Odlično se slažemo, ne mogu da izdvojim koja mi je draža, obe su mi super. Sa Cecom sam bila kod nje na Kipru i fenomenalno smo se provele. Divna je i gostoprimljiva. I sa Gocom sam u kontaktu, imam samo reči hvale i za nju. Srećna sam što se moja Bogdana lepo slaže sa Cecom, kao i Bojana sa Gocom. Svi se poštujemo i to je najbitnije - zaključila je Danijela.

BONUS VIDEO:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.