· · Komentari: 0

Čening Tejtum o odgajanju ćerke nakon razvoda: "Bio sam prilično nervozan"

Čening Tejtum govorio je o tome kako se suočio sa odgajanjem deteta nakon razvoda

1685954495_profimedia-0761800205.jpg
Foto: Profimedia

Čening Tejtum jedan je od najatraktivnijih holivudskih glumaca. Sa bivšom partnerkom, takođe glumicom, Dženom Devan ima ćerku Everli u čijem odrastanju podjednako učestvuju nakon što su se razveli posle 10 godina braka.

Glumac fima  "Magic Mike" sada je govorio o tome kako se snašao kao samostalni roditelj nakon razvoda od supruge.

- Nisam planirao da budem samohrani tata, to u najmanju ruku nije bilo u planu ili u mom slučaju. I bio sam prilično nervozan. Razmišljao da: "Ona je devojčica". Tražio sam nja Jutjubu kako da joj ispletem kosu. Nisam želeo da budem tata koji ju je vodio u školu izgledajući kao da je upravo spavala na ulici. Dakle, moja serija knjiga je na neki način nastala od toga. Ja sam zaista smislio kako da razgovaram sa malom devojčicom - isprričao je Čening u emisiji "Danas sa Hodom i Dženom".

Atraktivni glumac i miljenik žena nedavno je govorio o razvodu i braku koji su pokušali da održe, ali je uprkos svim naporima to bilo nemoguće:

- Mislim da smo pričali priču kada smo bili mladi, i nastavili smo pričati tu priču, bez obzira na to koliko nam je život otvoreno govorio da smo toliko različiti - rekao je glumac za Vanity Fair.

BONUS VIDEO

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.