Oglas
· · Komentari: 0

"Ceo život ti se može promeniti u jednoj godini": Marija Šerifović objavila emotivnu poruku (FOTO)

Marija Šerifović sa svojim pratiocima na Instagramu podelila jako dirljivu fotografiju

1704362090_Foto-Ataimages.rs-Printscreen-Instagram-serifovic.jpg
Foto: Ataimages.rs, Printscreen/ Instagram - serifovic
Oglas

Marija Šerifović je nedavno postala majka i na svet donela sina Maria. NJoj u svemu pomaže majka Divna, a i njen otac Rajko je došao u Beograd kako bi video unuka.

- Ovo je najsrećniji dan naše porodice. Ne mogu da opišem koliko sam radostan što sam postao deda - rekao je ponosni deda tada.

Marija je danas postavila fotografiju na kojoj je objavila emotivnu poruku.

- Ceo život ti se mođe promeniti u jednoj godini.

Pevačica je potom imala savet za sve.

- Napravi ovu pravom.

Foto: Printscreen/ Instagram - serifovic

Marija je napravila i kratak osvrt na 2023. godinu i kada je napravila rekapituaciju, shvatila je da je iza nje veoma uspešan period.

- Ja ne znam kako i odakle da pocnem... Kako napisati rekapitulaciju ovakve godine... Koncerti, album, spotovi, putovanja u Ameriku, Zvezde Granda, privatan zivot... I na sve to neverovatna kolicina brige!
Tako da sada i na izmaku ove 2023e mogu reci - BOZE HVALA TI. Hvala ti na ovim malenim rukicama - napisala je pevačica i dodala:

- Jedan zaista vidi sve i verujte mi svakome od nas sve dodje po zasluzi. Tek sada, tek danas kada imam 39 godina mogu sebi reci da su mi i srce i dusa u potpunom spokoju jer je konacno sve doslo na svoje mesto. Hm, sta vama da pozelim ??? Dobro zdravlje! Puno strpljenja! Mozda najvise HRABROSTI! E da, zelim vam da vas vole oni koje vi volite! Eto, toliko od mene za ovu godinu. Realno iskidala sam je.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas