· · Komentari: 0

''ČITAMO I PLAČEMO'': Supruga Slobe Radanovića otkrila je da su dobili ANONIMNO PISMO sledećeg sadržaja (FOTO)

Pevač Sloba Radanović i njegova supruga Jelena, nedavno su dobili sina Damjana, a sada im je stiglo anonimno pismo vezano za naslednika

1679905389_ekskluzivno_rumenic_13022023_0042-Sloba-i-zena.JPG
Foto: ATA

Jelena je na svom Instagram profilu podelila šta su ona i suprug dobili na poklon, od anonimnog pošiljaoca, od kog su se oboje raznežili. Naime u pitanju je pismo sa pesmom koja nosi naziv ''Damjan'', a posvećena je njihovom sinu. Ona je uz sliku pesme napisala:

- Neka čista duša napisala je i poklonila nam pesmu o Damjanu. Sloba i ja čitamo i plačemo - napisala je ona.

Foto: Instagram printscreen/ jeja.radanovic

A evo kako pesma zvuči:

"Dar ljubavi naše

supruga mi dade

od radosti moje srce

umalo ne stade.

Mladi tata uzbuđen,

u grlu reči stoje,

ni sam ne zna kud da krene

sad od sreće svoje.

Dobro doš'o mili sine,

tata svoje ruke širi

dok u srcu vladaju nemiri.

Želeo bi da počasti

sve u ovom danu

odveo je svoje

društvo u kafanu.

Otvarajte

sva kafanska vrata!

Hej, drugovi
postao sam tata!

U zagrljaj dođite mi

sada ovog trena,

jer ovo je sreća

nezaboravjena!

Pijem vino i rakiju,

pijem suze svije,

rodilo se, rodilo,

najmilije moje", glasili su stihovi pesme posvećeni malenom Damjanu.

Foto: Inatgram printscreen/jeja.radanovic

BONUS VIDEO: 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.